Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Tudnátok olyan gyógyszereket...

Tudnátok olyan gyógyszereket ajánlani, amik segítettek nektek a stressz leküzdésében, a szorongás enyhítésében?

Figyelt kérdés
Vizsgaidőszakban rendszeresen szorongok, hangulatingadozásim vannak, hasi panaszok, állandóan sírok, nem bírok koncentrálni. Nem szeretnék antidepresszánsokat szedni, a házi orvosom mondott néhány természetes gyógymódot (pl. HOVA, Valeriana), de az ő megítélése szerint ezek nem nagyon válnak be. Én még nem szedtem semmi ehhez hasonlót, de ha nektek segített valamilyen természetes alapú "gyógyszer" és ha megosztanátok a véleményeteket, esetleg bevált gyógyszereket, akkor azért nagyon hálás lennék.

2023. márc. 28. 12:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Én ashwagandha-t szedek, lehet csak placebo, de nekem bevált. Jobban alszom, nyugodtabb vagyok, picit "le*zarok mindent" hangulatom van tőle sokszor.
2023. márc. 28. 12:54
 2/9 anonim ***** válasza:
1-es...most kezdtem szedni ezt, mikortól érezted a hatását?
2023. márc. 28. 13:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Pontosan nem emlékszem, de valahol a 2. hét vége körül.
2023. márc. 28. 13:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Sajnos én is azt tapasztaltam, amit a háziorvosod mondott. A szorongást nekem oldotta a nyugtató, de sajnos csak addig amíg szedtem, hozzászokni nem akartam. 2-es vagyok.
2023. márc. 28. 13:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Köszönöm, akkor reménykedek.
2023. márc. 28. 13:28
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenki válaszát! Ha valakinek van még ötlete, ajánlása azt is várom/várjuk.
2023. márc. 28. 14:53
 7/9 anonim ***** válasza:
MagneB6, herbária hangulatjavító és citromfű tea. Egyébként pozitív stresszkezelési ötletek van egy millió, ki kell kísérletezni melyik válik be neked. Ezért neked is tenned kell, nem egyszerű tudom, de meg kell próbálnod kezelni a stresszt, olyan módon ami neked jó.
2023. márc. 28. 16:05
 8/9 anonim ***** válasza:
76%
Keress fel egy pszichológust, szerintem nagyobb értelme van, mint össze-vissza beszedni dolgokat
2023. márc. 29. 10:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Hogy vagy azóta?
2023. szept. 8. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!