Zacskofej2 kérdése:
Lehet ennyitől elvonási tünetem?
Figyelt kérdés
4 napon keresztül kb. 12-13db 0,25 frontint szedtem(mindennap ennyit) és már a 2. napja azt érzem,hogy remegek nagyon szorongok izzadok stb.Sajnos jó pár évig keményen ittam és 3 hónapja sikerült letennem a piát és akkor az első hetekben voltak elvonási tüneteim és most is ugyan ezt érzem csak picit enyhébben. 4 nap kemény mennyiségű frontin szedés után kialakulhatna elvonási tünet?Vagy csak ezek enyhe pánikrohamok/szorongás?2023. márc. 26. 20:09
1/5 anonim válasza:
15 év masszív frontin függőség után bátran mondom,hogy igényli újra a szert a szervezeted,a központi idegrendszerre hat,ami nem játék!
2/5 anonim válasza:
4 nap után nem lehet, ez maga a betegség.
3/5 anonim válasza:
4 nap front szedés után én se hiszem. A probléma nem ez hanem talán pont a túladagolás, vagy még mindig az alkohol.
De nem értem. Azt írod hogy gyakorlatilag a semmiből valamiért úgy döntöttél hogy Frontint kezdesz el szedni, és 4 napig 3g Frontint beszedtél.
Miért? Én 0,5 g-ot is megéreztem el se bírom képzelni mit csinál 3 g. Épphogy leszoktál az italról, szerintem felejtsd el a nyugtatót/altatót. Ahogy szokták mondani fejben dől el. Nem azért szoktál le hogy rászokj valami másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!