Mért van az hogy van neten ilyen online lelki segítségnyújtás?
Figyelt kérdés
írtam 8 helyre és sehonnan nem írtak vissza,akkor mi az értelme?2010. okt. 7. 16:19
11/16 anonim válasza:
Sztem is ide írj, nem hiszem el, h annyira bizarr dolog lenne, ami bánt, hogy amennyiben normálisan meg van fogalmazva, és esetleg még le is szögezed az elején, hogy ez NEM egy kamukérdés, hogy akkor törölnék azt.Én is tettem már föl olyan kérdést itt, ami elsőre kamunak tűnhet, de odaírtam, h nem az, nem is töröltek, meg senki nem is gondolta utána azt, hanem normálisan válaszoltak ;)
Mondjuk ha az a bajod, h xenofil vagy, és az okoz lelki problémát, h nem tudod, h honnan szerezz egy földönkívüli élettársat, akkor lehet, h ezt mindenképp kamunak tűnne, de gondolom nem ennyire elvont?! ........amúgy ha azt vesszük, elvileg létezik ilyen is, úgy hogy lehetséges lenne, h vkinek pont ez a problémája....:O :DDD
12/16 A kérdező kommentje:
ennyire nem . de volt már rá olyan válasz hogy öljem meg magam..
2010. okt. 7. 16:52
13/16 anonim válasza:
írj nekem,ha tudok akkor segítek:)
14/16 anonim válasza:
egyébként vannak telefonos lelkisegély szolgálatok is. ott legalább rögtön kapsz választ.
15/16 OliaTIRA válasza:
Kedves kerdezo. irtam e.mailt
16/16 anonim válasza:
Írj privit, szívesen adok tanácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!