Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Belekerültem egy mókuskerékbe,...

Belekerültem egy mókuskerékbe,hogyan találok ebből kiutat?

Figyelt kérdés

Fáradt vagyok,az életem csak a munka,és itthoni munka.Mivel állandóan fáradt vagyok( rossz alvás miatt) így semmihez nincsen kedvem,nem visz rá a lélek semmire:(

Van családom,2 gyerek,de ők kiskamaszok,nem a társaságom keresik.

2023. márc. 25. 13:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

"csajt hajtunk, mint egy robot"? Tényleg ezt akartad írni?

Szóval akkor nem igazán működik a házasságotok, csak lakótársak vagytok. A férjed ugyanolyan kiégett vagy depressziós, mint te. Érdemes lenne beszélni róla, és együtt kimozdulni. Kettesben is, négyesben is. Ha van erőd, ha nincs, majd ott megjön. Moziba, uszodába, sétálni, szabadulószobába, koncertre, színházba, otthon társasjáték, kártya, vendégfogadás, szóval csináljatok valamit, mert saját magatokat kell kihúzni a mocsárból. Egy laborvizsgálatot tényleg érdemes csináltatni, hogy nincsen-e szervi oka a túlzott fáradtságnak, pl pajzsmirigy, cukor, vérszegénység, és ha nem is naponta, de az egymás iránti gyengédségnek is helye kell, hogy legyen a férjeddel. A házimunkát együtt, az egy élvezetes közös projekt is lehet, és a takarítást csak lájtosan, a szükséges mennyiségben.

2023. márc. 25. 14:57
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen,igen igazad van mindenben amit írsz.

Magunkat kell ebből kihúzni!

2023. márc. 25. 15:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!