Kihez fordulhatok, ha tartok egy esetleges szexuális erőszaktól?
Kérdező! Neked ez a téveszme beragadt. Kérlek, sürgősen fordulj pszichiáter szakorvoshoz.
Biztosan nem a realitás, valóság talaján mozogsz azok alapján, amiket írtál.
Most találtam meg a kérdést a témakör, a hipnózissal elő lehet idézni emlékeket, de mivel valószínűeg nem vetted észre, így teljes mértékben hiába lenne az egész, mivel nincs emléked róla. Kreálni is lehet vele hamis emlékeket. Teljesen felesleges lenne ezért hipnózisra menned, illetve nem is ajánlom.
A másik, hogy mennyi retardált van itt. Sajnos sokszor előfordul, hogy beleraknak valamit másnak az italába, ezért nem fogadunk el italt senkitől és nem hagyjunk magunkra a cuccainkat. Gimisként velem is előfordult, osztálytársakkal voltuk, fogadtam el kínált italt is. Ugyanez volt, emlékezetkiesés, rosszullétek, csak foszlányok vannak, hogy egy srác a térdemnél fogva cibál a parkban, majd eszméletlenül magamra hagyott. Ebből komolyabb tragédia is lehet, de igazán biztosra csak egy drogteszt tudta volna megmondani közvetlenül utána. Szerintem esélyes, hogy veled is ez történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!