Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Borderlineos vagyok és nem...

Borderlineos vagyok és nem bírok így tovább élni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy darab sz@rnak érzem magam azért aki vagyok, aki voltam a múltban és gondolom az embereknek is meg van rólam ugyanez a véleményük. Társaságban mindig szorongok és nem bírom elfogadni hogy én ki vagyok és jelen vagyok mert úgy érzem hogy mindenki lát, mindenki látja hogy mennyire elcseszett vagyok és mennyire gyűlölöm magam legbelül, mindenki tudja az érzéseimet. Úgy érzem nem bírok már tovább így élni. Ráadásul amiket tettem és mondtam olyan személyeknek amikor nem voltam önmagam, számomra megbocsáthatatlan magamnak.

2023. márc. 21. 11:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
66%

Üdv a klubban.

Én csak akkor leszek öngyilkos, ha már tényleg nem bírom.

Aki nem szenved ebben, azok az emberek ezt hisztinek érzékelik, úgyhogy éppen ezért én nem is várom el, hogy megértsenek.

2023. márc. 21. 11:25
 2/16 anonim ***** válasza:
69%

#1 Van egy EQ szint, ami alatt az emberek "boldogok", azaz látszólag semmi gondjuk, elvannak maguknak, és igen, kirekesztik az olyan jellegű embereket mint mi. Bennem van egy jó adag szociofóbia / utálat.

Aki kicsit is magasabb EQ-val rendelkezik, az meg szenved a sok hülye és hülyeség miatt.

2023. márc. 21. 11:41
 3/16 anonim ***** válasza:
17%

És ezt szakember állapította meg rólatok, vagy a netről összeolvasott dolgokból állítottátok fel a diagnózist.

Mert akinél megvan a felismerés, azt kezelni is lehet, nem itt nyíg. Hanem tesz.

2023. márc. 21. 11:56
 4/16 anonim ***** válasza:
71%
Halálra vagyunk ítélve
2023. márc. 21. 13:46
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Hiába lehet kezelni szerintem, úgy is marha nehéz véleményem szerint.
2023. márc. 21. 16:39
 6/16 anonim ***** válasza:
12%
Jársz terápiára klinikai szakpszichológushoz?
2023. márc. 21. 20:55
 7/16 A kérdező kommentje:
Nem , csak pszichiáternél voltam.
2023. márc. 21. 23:12
 8/16 anonim ***** válasza:
15%
kezeletlenül ne csodálkozz, hogy rosszul vagy.
2023. márc. 22. 06:57
 9/16 anonim ***** válasza:
44%
A borderlinet nem is lehet kezelni, nincs is rá gyógyszer 😂
2023. márc. 22. 06:59
 10/16 anonim ***** válasza:
35%
9: de lehet, DBT terápia hatékony.
2023. márc. 22. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!