Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem érti senki?

Miért nem érti senki?

Figyelt kérdés
Nagyon komoly mentális problémákkal küzdök. A napokban lettek egyre rosszabbak, pszichiáterhez járok, folyamatban van a pszichiátria is. Nem bírok elmenni suliba, olyan félelem van bennem, amilyet nem tudok leírni… Már napokkal előtte stresszelek mindenen, nem a dolgozatokra gondolok, vagy ilyesmikre. Sokkal összetettebb dolgokra. Gyógyszert is szedek. Félek a tömegtől, félek az emberektől, pánikrohamaim vannak (már itthon is).. nagyon erős vizelési ingerem van, nem bírok ki 40 percet sem, utazástól félek. Valamint nagyon rossz gondolataim vannak.. már fél éve mentális bajokkal küzdök, de a napokban mintha magamra sem ismernék. Mindenki a környezetemben azt mondja, hogy muszáj suliba mennem, erőltetik hogy menjek, (az orvosok is). Nem bírok elmenni egyszerűen. Annyit próbálkoztam màr, hogy azt hiszem teljesen kimerültem. Mindent megtettem magam érdekében, figyeltem mindenre és mindenkire is. Úgy érzem már nem bírom. Miért fontosabb az iskola mint a mentális egészségem?

2023. márc. 16. 17:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Mig kezelés alatt vagy, - az orvos kiirhatna.
2023. márc. 16. 23:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Évhalasztást nem lehetne megoldani?

Nagyon sajnálom Kérdező. Én is úgy érzem magam a társadalomban, mint egy ufó.

2023. márc. 17. 13:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Esetleg nem szeretnéd leírni, hogy mik azok az összetettebb dolgok, amik miatt félelem van benned?

Ez a félelmed az emberektől/tömegtől való félelmedet fedi vagy más egyebet is?

2023. márc. 18. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!