Milyen a pszichiátrián a nyílt osztály?
Figyelt kérdés
Oda önként is lehet menni? Mit csinálnak ott velem? Meg hogy zajlik le ez a “kezelés”?2023. márc. 16. 09:41
1/9 anonim válasza:
Lehet. Befekszel annyi időre, amíg pk jónak látják, állapotodnak megfelelő gyógyszerekkel kezelnek, kijárhatsz sétálni a kórház területén belül.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2023. márc. 16. 09:45
3/9 anonim válasza:
Nincs mit! Tapasztalat. Az kimaradt, hogy pl. csoportterápia pl. ott is van, szóval kb minden, mint zárton, leginkább csak annyi a különbség, hogy szabadon járhatsz-kelhetsz nyilván ilyen alapszabályok, mint az esti takrodó keretein belül.
4/9 A kérdező kommentje:
Hallottam olyat hogy nyílt osztályon lehet használni okostelefont. Ez tényleg így van? Mert fontos lenne kapcsolattartás szempontjából nekem.
2023. márc. 16. 13:25
6/9 anonim válasza:
Én laptopozhattam egész nap. Internet ott viszont nem volt, úgyhogy vettem egy hónapra egy ilyen korlátlan mobilnetet és kész.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2023. márc. 16. 17:13
8/9 anonim válasza:
nálam annyi volt, hogy a gondozó beküldött, hogy állítsák be a gyógyszerem, mert annyira szorongtam.
semmi extra, minden lehetett nálam, de felelősséget nem vállalnak érte, szóval nagy értékű dolgot ne vigyél.
gyógyszerosztásnál ott kell lenni, egyébként azt csinálhattam amit akartam.
heti 2x volt csoport, oda vagy mentem vagy nem, nem erőltették
9/9 anonim válasza:
A soproni pszichiátria sajnos egy nagy visszaesés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!