Alkohol fogyasztás bipolárisként?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy alkohollal vészelem át a depressziós időszakokat. Ez segíthet vagy ronthat az állapotomon?2023. márc. 12. 08:58
12/16 anonim válasza:
Xanaxról tudom, hogy instant filmszakadás alkohollal, meg valami extrém káros vagy kockázatos izék is vannak, de nem tudom, neked van betegtájékoztatód.
13/16 anonim válasza:
Ezekre a gyógyszerekre inkább vizet igyál.
14/16 anonim válasza:
Évek óta bipoláris vagyok és gyógyszereket is szedek. Lamolep,sertralin,rispedon. Ezek mellett minden nap iszok sok alkoholt. Annyit tudok mondani,hogy depressziora nagyon jo az alkohol mert boldogabb vagyok de viszont ha kijozanodok akkor iszonyatosan depresszios vagyok. Ez egy ördögi kör. Én nem tudom abbahagyni a piálást de már nem is érdekel az egész. Ez a betegség egy pokol még gyógyszerrel is.
15/16 anonim válasza:
Vagy csak be kéne állítani a gyógyszereidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!