A droghasználat teljesen tönkretette az életemet. Hogyan tudnám lezárni a múltat és új életet kezdeni?
Figyelt kérdés
2023. márc. 8. 14:38
11/21 A kérdező kommentje:
Valójában mindent elveszítettem ezalatt a pár év alatt: munka, család, lakás, barátok... Nem hiszem, hogy ezt még helyre tudom hozni 30+ évesen és elölről kezdeni az egészet.
2023. márc. 8. 19:45
12/21 anonim válasza:
Pénzed miből van ezekre?
Most nem azért, hogy a zsebedbe turkáljak, csak meló nélkül vagyok egy jó ideje...
13/21 anonim válasza:
Amúgy sose késő, az életkor csak egy állapot, és attól még minden nap újraindul.
Új nap új remény...
A padlónál lejjebb nem eshetsz amig élsz max utána a gödörbe, de onnan aztán már tényleg nem lehet felálni...
14/21 A kérdező kommentje:
12. Most sehonnan. Amíg volt munkám, addig abból finanszíroztam.
2023. márc. 9. 14:04
15/21 anonim válasza:
Hát akkor szerezz megint melót, hogy továbblépj, vagy legalább odáig eljuss, hogy fussa újra anyagra...
Ha ezt választottad, akkor élj igy, ha máshogy akarsz akkor dönts máshogy!
A döntés a tiéd! Ez az egyetlen hatalmad minden felett!
16/21 anonim válasza:
17/21 A kérdező kommentje:
15. Sajnos sehova nem vesznek fel.
2023. márc. 9. 17:15
18/21 anonim válasza:
Tetesd magad rendbe lelkileg, erősítsd! Majd foglald le magad annyira hogy eszedbe se jusson. Aztán törtess a jövődért!
19/21 anonim válasza:
Akkor keress addig munkát míg föl nem vesznek valahova! Tedd magad hasznossá önsajnálatatás helyett!
20/21 anonim válasza:
Szia. Van rövidebb és hoszabb út a leszokáshoz. A hosszabb, de kevésbé nehéz út, ha családodból segítséggel, vagy akár egymagadban jelentkezel a Ráckeresztúri Református Drogterápiás Otthonban. Szeretőlelkű, együttérző, szakmailag képzett szociális munkások pl. a heroinnal élők 80 %-át !!! kiszabadítják a droghasználatból, és sokakat új élethez segítenek. Bátran, vagy akár félve, de fogj hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!