Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem hat rám vajon a...

Miért nem hat rám vajon a frontin?

Figyelt kérdés

Egész nap ideges voltam es szorongtam bevettem 0.25 bol mar 12db ot az elmult 5 oraban (az mar 3mg)

És egy picit sem erzem , szo szerint semennyire.. (ritkan szedem csak,szoval nem is vagyok hozzászokva pedig) .. Ugyanúgy idegeskedek csak es nincs egy nyugodt pillanatom..

2023. febr. 28. 20:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A frontin nekem se hat. Én is ideges vagyok vagy 6 napja, de nem tudom mi idegesít.
2023. márc. 1. 03:07
 12/19 anonim válasza:
Hàt ez meglepő.Én pánikbeteg vagyok,nem egyszerü tünetekkel és amikor 1 db 0.25 beveszek,jól leszek tőle.
2023. márc. 1. 07:24
 13/19 A kérdező kommentje:

#12, En is igy voltam azelott hogy 1-2db (volt h csak egy fél db) megoldotta a problemamimat.. Most kb 15-16 db (mar nem is szamoltam a vegen) utan egy PICIT almos lettem, a szorongasom meg alig csokkent valamennyit. :/ (22 vagyok, es kb 74 kg.)

Megprobaltam aludni, de nem sikerult, aztán vegul filmeztem es kozben sikerult elaludnom 1 ora korul nagynehezen.

Reggel 7kor mar fent is voltam..

Ekkora adagot soha nem szedtem be, regebben szerintem biztos, hogy masnap estig kiutott volna :"D...

2023. márc. 1. 10:00
 14/19 anonim ***** válasza:
90%
Nekem amikor antidepit kezdtem szedni frontint írtak mellé, de nem igen hatott sőt nem igazán éreztem tőle semmit, de amikor xanaxot írtak utána attól meg igen. Pedig ugyanaz a hatóanyaguk, csak mégis más a kettő. Kinek melyik jön be, vagy lehet egyik sem. De hosszú távon könnyen rá lehet függni, szóval csak óvatosan nem szabad több mg-okat bedobálni csak úgy.
2023. márc. 2. 23:27
 15/19 anonim ***** válasza:
67%

A Frontin egy generikum fos.

A Xanax az eredeti szabadlmas.

A generikum az egyszeruseg kedveert = masolat.

Sokan nem szeretik a generikum jogalapu gyogyszereket, mert olcsobbak, tobb van belole 1 dobozban, es olcsobb is mint az eredeti, de semmit nem hat vagy eppen hogy valamennyit.

Frontin: jogalapot nezzetek (generikus = fos masolat)

[link]

Xanax: jogalapot nezzetek (onallo teljes = eredeti gyogyszer)

[link]

Elarulom M.o-n a legtobb gyoyszer generikus.

Egy ket furcsasag:

- Hatosag nem adhat ki adatokat goygyszergyartorol, forras-szinten gyogyszerrol (pl milyen modszerrel allitottak elo, milyen biokemiai folyamatokkal specifikusan, stb...)

- A generikus gyogyszerek olcsobbakk, tobbet taratlmaznak vajon miert?

- Ha a generikus gyogyszer gyarto nem kaphat adatokat egy eredeti gyogyszerrol hogy lemasolja, akkor honnan tudja hogyan kell elokesziteni?

- Nagyon tag a megfelelosegi kiretrium a szabalyozas teren hogy egy Frontin peldaul kerulhet-e forgalomba Xanax helyettesitokent, illetve annak megfelelojekent, ez azt jelenti hogy lehet jatszadozni, hogy 75% hatoanyag a maradek meg valami szutymalek de az eloirasoknak megfelel es igy bekerul a forgalomba

2023. márc. 6. 17:13
 16/19 anonim ***** válasza:
#15 Egyébként ez érdekes, mert én pl antidepresszánsoknál vettem észre, hogy amiből generikumot szedtem az nagyjából sosem jött be, de amiből az eredetit kaptam az általában jobban működött. Pont múltkor gondolkoztam ezen, hogy lehet benne összefüggés, hisz az egyik egy "másolat" ahogy te is hívtad a másik meg a teljesen eredeti termék.
2023. márc. 6. 18:54
 17/19 anonim ***** válasza:
67%

16

Ez igy van. Egyik gyogyszeresz ismerosom is csak eredeti antidepresszansokat vesz, meg o is ugyanezen a "velemenyen" (tenyen) van.

A generikum gyogyszergyartas egy hatalmas business.

2023. márc. 6. 20:47
 18/19 A kérdező kommentje:
Hat csak az a baj hiaba mondod, hogy xanaxot akarsz akkor is frontint fog felirni a legtobb orvos es kb mindenbol a magyar valtozatot😅 egyebkent korabban szedtem frontint is meg xanaxot is, nem tunt fel kulonbseg hatasilag, frontinnal sem volt sosem bajom,nem tudom mi tortent most.. Lehet tul vagyok porogve minden nap pedig nem iszok energiaitalt es nem is kavezom vagy hasonlok..
2023. márc. 7. 11:45
 19/19 anonim ***** válasza:

18

Maganorvost keress aki azt ir fel neked amit te mondasz neki es egyetert veled.

Akkor kapsz Xanaxot, meg mindent.

Egyebkent nem minden magyar, a legtobb szloven, krka markaju gyogyszer meg van egy par most nem jut eszembe.

2023. márc. 7. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!