Aki váltott már pszichológust, pszichoterapeutát, mert valami gond volt az eredetivel - mi volt a váltás oka? Mi volt a gond az eredeti terapeutával?
Nem tudtak velem mit kezdeni.Nem lettem jobban.
Sajnálom a kidobott éveimet,szóval én azt tanácsolom,hogyha azt érzed nem jó akihez jársz,nyugodtan válts,ameddig azt nem érzed jó helyen vagy.Nekem 10 évbe telt mire megfelelő szakemberhez kerültem.
Én hármat fogyasztottam el, mire megtaláltam az “igazit”. Az elsőt könnyes szemekkel ajánlották, egy neves magazinba is írt cikkeket, én 3 ülés után otthagytam, mert intellektuális igényemet nem elégítette ki, hogy légzőgyakorlatokkal akart “megérkeztetni” az életembe. A következőt is ajánlották, ismert egyetemi tanár volt, ő konkrétan kidobott, mert párterápiát is kezdtem mellette, ezen megsértődött. Utólag látom, hogy ez nekem volt jó. A 3.csak mosolygott és bólogatott. Végül a 4., ő nem egy nagy név, semmi nincs róla a neten, csak egy telszámot kaptam hozzá, de nagyon bejött.
Ez normális, hogy többet ki kell próbálni, mert ajánlás semmit nem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!