Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért félek a szovjetuniótól?

Segitseg kérdése:

Miért félek a szovjetuniótól?

Figyelt kérdés
Korombeliek így memelik, de már akkor is kellemetlen érzéseket kelt bennem. Vonz egyébként a téma, szeretek vele foglalkozni, de amikor meglátok például egy olyan vérbeli, igazi szovjet tárgyat, plakátot, vagy mintát, olyan kicsinek érzem magam, vagy hogy mondjam, és nem gondolom, hogy 17 évesen olyan nagy problémát kellene okozni a szovjetuniónak számomra xD mi okozhatja ezt?

#félelem #történelem #Szovjetuniót
2023. febr. 21. 16:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha te most vagy 17, akkor nem is éltél amikor még létezett szovjetunio.

Az is egy olyan ország volt mint a többi, csak kicsit nagyobb.

2023. febr. 21. 18:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Erről, beszélek, hiszen már bő 30 éve annak, hogy felbomlott, ezért irracionális teljesen a félelmem xD
2023. febr. 21. 19:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Nyugi. Minden embernek van valami beütése, neked a Szovjetunió. Nekem Osama Bin Laden. 30 éves vagyok, de még mind a mai napig összerezzenek, ha meglátom a képét valahol. (:
2023. febr. 21. 19:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Osama bin Laden a történelem legalulértékeltebb figurája volt.
2023. márc. 6. 22:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindenkinek megvan a heppje. Én az Újasszír Birodalomtól vagyok teljesen berosálva.
2023. márc. 7. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!