Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Tudna olyan írni, aki bent...

Tudna olyan írni, aki bent fekszik jelenleg is a Tündérhegyi pszichiátrián?

Figyelt kérdés

Most ülök a váróban, szeretnék jelentkezni.

Jó lenne olyanokkal beszélgetni, akik jelenleg is benn vannak.

2023. febr. 18. 09:58
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
68%
Két hete jöttem ki 3 hónap után: nekem csak pozitív élményeim voltak a társasággal és a terapeutákkal kapcsolatban, soha semmilyen ijesztő helyzettel nem találkoztam, inkább az ellenkezője. Mivel mindenki lelki nehézségekkel küzd, inkább sokkal jobban figyel a másikra. Ide súlyos pszichés problémákkal küzdőket nem vesznek fel. Csak kimagaslóan profi terapeuták foglalkoznak a bentlakókkal, szóval rajtatok áll, hogy mennyit tudtok bent fejlődni. Sokat írhatnék még, de ha valakinek kérdései vannak szívesen válaszolok.
2023. febr. 22. 23:14
 12/23 A kérdező kommentje:
Már fel is hívtak, kedden költözhetek be! :)
2023. márc. 4. 10:20
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Én csütörtökön megyek, találkozunk bent.:)
2023. márc. 11. 04:10
 14/23 anonim ***** válasza:
Akkor nektek legalább van biztosításotok, én még csak be sem tudnék feküdni mert el vagyok maradva a TB-vel és mivel szinte az ágyból sem tudok kikelni 2 éve így nem is lesz egyhamar fedezve
2023. márc. 11. 07:38
 15/23 anonim ***** válasza:

Nekem is szociális alapon van, mert én sem tudtam dolgozni az utóbbi évben. Kormányablakhoz menj be és ott adnak formanyomtatványt hozzá.

2023. márc. 12. 02:09
 16/23 A kérdező kommentje:

13-as, már itt vagy bent?

T1 vagy T2 épület?

2023. márc. 14. 07:54
 17/23 anonim ***** válasza:
Csütörtökön reggel megyek, úgyhogy nemsokára. Izgulok, egyelőre milyennek találod? ☺️
2023. márc. 14. 13:16
 18/23 A kérdező kommentje:

Jaa nem néztem a dátumot:)

Ha gondolod, majd talizhatunk és elmondok minden tapasztalatot meg segítek, ha tudok.

Eddig nekem tetszik, a terapeuták elég ... érdekesek de ezt majd tudni fogod, hogy értem.

De megvagyok elégedve, a kaják is nagyon jók!!!! Igaz, sokan finnyáznak de szerintem én hízni fogok itt:D

Könnyű barátkozni, lényegében bárki hozzád szól és te is szólhatsz bárkihez.

A nagycsoport nem igazán tetszik, mindig feszült a hangulat, az majd péntek reggel 9-től lesz, ugye mindenkinek és minden újnak be kell mutatkozni ilyenkor és elmondani, mivel jött .

Szívesen mesélek még privatban ha érdekel, állítólag törvénytelen erről írni és kapcsolatot fenntartani "betegekkel":D

2023. márc. 14. 17:17
 19/23 anonim válasza:

Sziasztok, engem is érdekel, milyen bent. Tervezek menni én is. Írnátok nekem is privit?

Köszönöm! :)

2023. márc. 14. 19:07
 20/23 anonim ***** válasza:
Most is a fentebbi épületben vannak a súlyosabb esetek?
2023. júl. 24. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!