Tudna olyan írni, aki bent fekszik jelenleg is a Tündérhegyi pszichiátrián?
Most ülök a váróban, szeretnék jelentkezni.
Jó lenne olyanokkal beszélgetni, akik jelenleg is benn vannak.
Nekem is szociális alapon van, mert én sem tudtam dolgozni az utóbbi évben. Kormányablakhoz menj be és ott adnak formanyomtatványt hozzá.
13-as, már itt vagy bent?
T1 vagy T2 épület?
Jaa nem néztem a dátumot:)
Ha gondolod, majd talizhatunk és elmondok minden tapasztalatot meg segítek, ha tudok.
Eddig nekem tetszik, a terapeuták elég ... érdekesek de ezt majd tudni fogod, hogy értem.
De megvagyok elégedve, a kaják is nagyon jók!!!! Igaz, sokan finnyáznak de szerintem én hízni fogok itt:D
Könnyű barátkozni, lényegében bárki hozzád szól és te is szólhatsz bárkihez.
A nagycsoport nem igazán tetszik, mindig feszült a hangulat, az majd péntek reggel 9-től lesz, ugye mindenkinek és minden újnak be kell mutatkozni ilyenkor és elmondani, mivel jött .
Szívesen mesélek még privatban ha érdekel, állítólag törvénytelen erről írni és kapcsolatot fenntartani "betegekkel":D
Sziasztok, engem is érdekel, milyen bent. Tervezek menni én is. Írnátok nekem is privit?
Köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!