Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A problémáitokat leírjátok...

A problémáitokat leírjátok vagy emlékezetből mondjátok?

Figyelt kérdés

Ha jártatok pszichológusnál (vagy ha járnátok), akkor a problémáitokat leírnátok vagy emlékezetből mondanátok? Ha leírnátok, röviden vagy hosszan?

Elég rossz múlttal rendelkezek, így 10-es betűmérettel több mint 5 oldalt írtam tele Word-ben, és sokszor azt érzem, hogy felesleges.

Mit gondoltok erről?

2023. febr. 18. 00:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy mindenki más. Én elég feledékeny vagyok, alapból is, de a COVID óta halmozottan. Volt már, hogy vázlatosan felírtam, hogy mit akarok mondani, nehogy utólag jutott eszembe.
2023. febr. 18. 00:58
 2/5 anonim ***** válasza:
*nehogy utólag jusson eszembe.
2023. febr. 18. 00:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Is-is, a fontosakat leírtam, múltbeli történéseket stb.
2023. febr. 18. 02:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Azzal hogy leírtad 5 oldalon keresztül gyógyultnak tekintheted magad.
2023. febr. 18. 04:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Én terápiára járok. Nemhiszem, hogy le lehet írni. Én emlékezetből mondom. Pontosan emlékszek mindenre ami a traumát okozta. 15 éve minden nap újraélem.
2023. febr. 19. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!