Utálok anya lenni. Mi ebből a kiút?
Mondjuk azt eleve nem értem, miért kellett még egyet szólnöd, amikor már az elsővel is problémáid voltak.
Amúgy nem minden nő kész az anyaságra, csak annyi önismerete sincs, hogy ezt belássa, plusz megfelelési kényszerből inkább szül - aztán szenved 18-20 éven át.
11!
Értő olvasas: "Az első születése után azt mondták, hogy baby blues. "
A családom szerint már RÉG szülnöm kellett volna, mert 34 évesen kicsúszok az időből.
Már 16 évesen sem érdekelt a saját gyerek téma, de akkor kinevettek, mondván majd változik.
Nem változott, akkor meg a fejemhez vágták, hogy de nő vagy, szülni kell.
Hát meg a jó édes... aki ezzel jött, aztán elég hamar leépítettem. 34 éves vagyok, boldog, kiegyensúlyozott, normális párkapcsolatban nem pedig leharcolt, hulla fáradt nő, mint a gyerekes ismerőseim 98%-a.
De persze önző, amiért nem vagyok hajlandó szülni :D Hogyne.
12-es, kösz, megvan az értő olvasás, de ha már egy gyerekkel is nyűg az egész, akkor nem csinálok még egyet, mikor már az első is kikészített pszichés duma ide vagy oda.
Baby blues, igen - király és át akarom élni megint? Vagy inkább örülök, hogy végre elmúlt.
14!
Millióan szülnek komyol szülés utáni depresszió után is. Tudod miert? Mert nem szükségszerűen hogy örökké tartson vagy hogy a második-harmadik, akarhanyadik- gyereknél is elő jöjjön
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!