Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Utálok anya lenni. Mi ebből a...

Utálok anya lenni. Mi ebből a kiút?

Figyelt kérdés
Az első születése után azt mondták, hogy baby blues. A második születése után gondoltam már, hogy depresszió, de végül elmúlt és jobban lettem. Aztán neveljük őket, eltelt 10 év, és én még mindig gyűlölök anya lenni. A férjemet szeretem, a házasságunk rendben van, de nincs nap, hogy ne bántam volna meg, hogy gyereket vállaltunk. Nagyon nagy hiba volt. Az életem egy szar, a kölykeim meg idióták. Minden nap csinálnak valami hülyeséget és amikor épp nem, akkor is az agyamra mennek. Nem, nem feledtet minden rosszt az ölelésük, ez is egy akkora baromság, hogy ide fáj! Ők azt látják, hogy mosolygok, teszem a dolgom, jó anyának tartanak. Én meg utálom minden napomat.
2023. jan. 29. 06:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%

Mondjuk azt eleve nem értem, miért kellett még egyet szólnöd, amikor már az elsővel is problémáid voltak.

Amúgy nem minden nő kész az anyaságra, csak annyi önismerete sincs, hogy ezt belássa, plusz megfelelési kényszerből inkább szül - aztán szenved 18-20 éven át.

2023. jan. 29. 10:36
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

11!

Értő olvasas: "Az első születése után azt mondták, hogy baby blues. "

2023. jan. 29. 10:37
 13/19 anonim ***** válasza:
80%

A családom szerint már RÉG szülnöm kellett volna, mert 34 évesen kicsúszok az időből.

Már 16 évesen sem érdekelt a saját gyerek téma, de akkor kinevettek, mondván majd változik.

Nem változott, akkor meg a fejemhez vágták, hogy de nő vagy, szülni kell.

Hát meg a jó édes... aki ezzel jött, aztán elég hamar leépítettem. 34 éves vagyok, boldog, kiegyensúlyozott, normális párkapcsolatban nem pedig leharcolt, hulla fáradt nő, mint a gyerekes ismerőseim 98%-a.

De persze önző, amiért nem vagyok hajlandó szülni :D Hogyne.

2023. jan. 29. 10:40
 14/19 anonim ***** válasza:
83%

12-es, kösz, megvan az értő olvasás, de ha már egy gyerekkel is nyűg az egész, akkor nem csinálok még egyet, mikor már az első is kikészített pszichés duma ide vagy oda.

Baby blues, igen - király és át akarom élni megint? Vagy inkább örülök, hogy végre elmúlt.

2023. jan. 29. 10:41
 15/19 anonim ***** válasza:
31%

14!

Millióan szülnek komyol szülés utáni depresszió után is. Tudod miert? Mert nem szükségszerűen hogy örökké tartson vagy hogy a második-harmadik, akarhanyadik- gyereknél is elő jöjjön

2023. jan. 29. 10:43
 16/19 anonim ***** válasza:
72%
Egy komoly szülés utáni depresszió nem múlik el magától. Ahhoz pszichológus, sokszor pszichiáter kell és gyógyszeres kezelés.
2023. jan. 29. 11:06
 17/19 anonim ***** válasza:
56%
Pont ezért nem vállalok gyereket.
2023. jan. 29. 15:54
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanez vagyok csak férfiban. Szerencsére nincs. Kitartást és mielőbbi megoldást.
2023. jan. 30. 19:48
 19/19 gungasam ***** válasza:
52%
A kiút a megbékélés a sorsoddal amit TE alakítottál így! Mindenki a maga sorsának a kovácsa! Ezt csináltad magadnak, ezt kell szeretned! Agyban dől el. Ha az ember valamit szeretni akar megszereti, mindegy mennyire árt vagy jó. Lehet az narkó, alkohol, cigi, kávé, zabálás...megszereti ha akarja az anyaságot is. Lehetsz még rá büszke. Nekem van két fiam, 72 vagyok. Tudom mit beszélek.
2023. szept. 12. 19:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!