Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Bevettem 3 db nyugtatót...

Bevettem 3 db nyugtatót tegnap. Nagyon rosszul lettem, miért?

Figyelt kérdés
Az orvosom felírta a Medazepam Teva 10 mg-ot hónapokkal ezelőtt, arra a célra, ha szorongásosabb időszakon megyek keresztül. Tegnap bevettem ebből 3at egyszerre, órákig semmi baj nem volt, hatott a gyógyszer. Aztán elkezdtem érezni hogy a bőröm mintha érzékenyebb lenne mint szokott, folyton libabőrös lettem. Eltelt 1 óra, és teljesen úgy éreztem magamat mint aki lázas, de lázam nem volt. Nagyon remegtem ha kibújtam a takaró alól, olyan mintha -50 fok lett volna a lakásban. Aztán elaludtam. Hajnal 4 körül felkeltem, hogy annyira fáj a fejem, hogy még az is jobban esett volna ha lefejeztetnek. Bevettem egy fájdalomcsillapítót aztán valahogy el tudtam aludni. Reggel arra keltem, hogy csurom víz az egész pizsamám, mint akit lezuhanyoztattak álmába. Most többé kevésbé jól vagyok, csak diszorientált mondhatni.

2023. jan. 28. 10:19
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
3.as, Nem az a lényeg milyen gyorsan hat, hanem mennyire. A teljes szöveged értelmetlen volt. Nem viccből kell valakinek beszedni többet egy gyógyszerből okostojás. Az irónia ebbe, hogy ő hülyézi le az embereket, amikor azt se tudja miről beszél :D
2023. jan. 28. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!