Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Rossz szexuális tapasztalat,mé...

Rossz szexuális tapasztalat,még mindig nem tettem túl magam rajta,mit tegyek?

Figyelt kérdés
Volt egy egyéjszakás kalandom pár hónapja,és még mindig nem tudom mit gondoljak róla,nem azt kaptam amire számítottam. A fiú nem figyelt rám egyáltalán,durván csinálta,fájt is nagyon, utána sírva mentem haza.de valahogy az egész átfordult az agyamban,nem tudtam eldönteni h élveztem e vagy rossz élmény volt. Néha csinálnàm megint vele,néha elkap a sírás. valamiért neki azt mondtam hogy jó volt, aztán találkoztam vele mégegyszer, elég hasonló élmény volt megint,bár picit jobb azért. Magamon sem tudok eligazodni. Néha így érzek,néha úgy. Volt valaki már hasonló helyzetben? Hogy tudnám túltenni magam ?
2023. jan. 18. 11:03
1 2
 1/13 ildibrexy ***** válasza:
84%
Talán ha nem fekuüdnél le vele többször akkor el tudnád felejteni előbb utóbb.
2023. jan. 18. 11:11
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nincs összehasonlítási alapod, vagy mi?
2023. jan. 18. 11:24
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Inkább keress olyant aki odafigyel rád! 10 jo randi után nem fogsz vágyakozni a rosszra!
2023. jan. 18. 11:26
 4/13 anonim ***** válasza:
Segítséggel. Tudok mentőövet dobni, ha hajlandó vagy úszni.
2023. jan. 18. 11:27
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Komoly kötősési problémáid vannak. Menj el pszichológushoz, derítsd ki, hogy miért az a normális számodra, hogy lábtörlőnek használnak. Jobbulást.
2023. jan. 18. 11:32
 6/13 anonim ***** válasza:

Hibás az alapgondolat.

Az élvezet és a szenvedés nem két külön dolog csak 1 dolog van jelen esetben te.

És ezek a dolgok a te érzéseid.

Nem az érzés vagy az csak egy hullámzó részed.

1 kérdést tegyél fel magadnak:

ez kell neked?

2023. jan. 18. 11:46
 7/13 A kérdező kommentje:

nem igazán van viszonyítási alapom, az eddigi kapcsolataim nem voltak jók semmilyen tekintetben. Voltak olyan pasijaim,akikkel nem jött össze a szex, mert nem ált fel nekik,volt amelyik azt mondta h nem tetszem neki és azért, vagy nem ilyen lányokat szeret külsőre mint én. igazából az eddigi srácok nem is tetszettek külsőre, csak nem mertem soha kezdeményezni olyanoknál aki tetszik.

az egyik barátom akivel még ment is a dolog, a kapcsolat végén csak szexre használt és manipulált, így nem maradt szép emlék. Ennél a srácnál pedig csak jól esett h legalább feláll neki rám, illetve nem kritizált, és nagyon jól is nézett ki, csak hát semmi kedvességet nem kaptam tőle.

persze tudom az okát,hogy miért mentem bele iylen kapcsolatokba,nagyon rossz gyerekkorom volt,folyamatosan vertek,így pár kedves szó után kb bárkihez elkezdek kötődni, és olyasmiket érezni ami nem valós,csak szeretet utáni vágy. de nem tudom,hogy szakember tudna e ezen segíteni

2023. jan. 18. 12:04
 8/13 anonim ***** válasza:
Igen, persze, hogy tud. Csak amíg nem tartasz ott, hogy motivált legyél, pénzt, energiát, időt nem akarsz bele fektetni, addig nem lesz változás.
2023. jan. 18. 12:44
 9/13 anonim ***** válasza:

Vagy te keresel mást, és ezt a rossz élményt meg ahelyett, hogy felnagyítanád, elfelejted, felülírod egy másik jó élménnyel, vagy elbeszélgetsz terapeutával arról, hogy miért alakult így.

Úh, most olvasom a kiegészítésed. Nagyon durva dolgokat írsz, hogy mikbe mentél bele. Ennél sokkal jobban kellene tisztelned magad. Persze ez nem könnyű, ha ilyen gyermekkorod volt. Sajnálom. Akkor viszont mindenképp fontos volna, hogy elmenj terápiába. Nem a szex miatt, hanem a gyerekkori bántalmazások, traumák feldolgozására. Ha van rá lehetőséged, ne halogasd. Én sokáig halogattam, nem javul ki magától semmi, akkor se ha csodálatos a partnered. Én legalább is képtelen voltam kapcsolatra, szuper lányokat hagytam ott...

2023. jan. 18. 22:02
 10/13 hosszúhajú ***** válasza:
Ha rögtön lefekszel mindenkivel akkor ne várd azt hogy jó legyen előbb érzelmileg kell kialakulni egy kötődésnek a szex előtt különben rongy nak használnak, hiszen megkapnak. A könnyű prédákat azt nem szokták tisztelni és becsülni
2023. febr. 20. 04:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!