Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hatásos alvás problémára a...

Hatásos alvás problémára a GABA tabletta?

Figyelt kérdés
gymbeam oldalán árulják, és elég jók róla a visszajelzések..
2023. jan. 18. 10:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos semmire nem hatásos, nem tud hasznosulni egyáltalán az étrendkiegészítőként beszedett GABA.
2023. jan. 18. 10:19
 2/8 Zcom09 ***** válasza:

Nem igazán éri meg. Habár én azt nem mondanám hogy semmi hatása sincs, de a tapasztalt hatások jó részében benne van a placebó hatásis. Persze ha elég nagy dózisban szeded akkor hat rendesen, de az meg nagyon nem éri meg anyagilag.

Egyszer kilehet próbálni, hátha használ neked. De ne várj csodákat.

2023. jan. 18. 10:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mivel az utólag beszedett szintetikusan előállított GABA nem jut el a receptorokhoz. Csak és kizárólag az hasznosul, amit a receprorok az agyban fel tudnak venni. A többi csak klasszikus átverés, vásárlók tudatos megtévesztése.
2023. jan. 18. 11:30
 4/8 dawee777 válasza:
100%
Fura egy cucc. Valóban nincs szorongás oldo, altató hatása. 1,5gramm felett azonban fura, semmihez sem hasonlító zsibbadás, és légszomj, hiperventilláció jeletkezik. Először nagyon ijesztő, de kb 5 perc és elmulik. Néha 1-2òrán belül újra jelentkezik. Fura mert elvileg nem jut át a vér agy gáton, és az előbb leirt 5perces zsibbadáson kívül semmi hatást nem tapasztaltam.
2023. febr. 11. 15:49
 5/8 A kérdező kommentje:

Most egy ideje napi egy Valeriana night fortet szedek es jókat alszok.

Nem tudom a tabi hatása -e.

2023. febr. 11. 17:50
 6/8 dawee777 válasza:
Én azzal kezdtem, de szart se ért. Majd jött a gaba meg a triptofán. Valami hatásuk volt, de végigalvos este nem vot az se. Ami bevállt az a melatonin. Fel óra és ragad le a szemem. Persze igy 2 év után már ettől is neha felébredek este
2023. febr. 12. 23:44
 7/8 A kérdező kommentje:
6os: és a melatonin egyből hatott vagy csak pár nap után?
2023. febr. 13. 08:38
 8/8 dawee777 válasza:
Egyből. 3-5mg. Kb fél óra és hat. De kb 3 óra múlva már felkelhetsz. Inkabb csak elaludni segit.
2023. ápr. 3. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!