Hatásos alvás problémára a GABA tabletta?
Figyelt kérdés
gymbeam oldalán árulják, és elég jók róla a visszajelzések..2023. jan. 18. 10:12
1/8 anonim válasza:
Sajnos semmire nem hatásos, nem tud hasznosulni egyáltalán az étrendkiegészítőként beszedett GABA.
2/8 Zcom09 válasza:
Nem igazán éri meg. Habár én azt nem mondanám hogy semmi hatása sincs, de a tapasztalt hatások jó részében benne van a placebó hatásis. Persze ha elég nagy dózisban szeded akkor hat rendesen, de az meg nagyon nem éri meg anyagilag.
Egyszer kilehet próbálni, hátha használ neked. De ne várj csodákat.
3/8 anonim válasza:
Nem, mivel az utólag beszedett szintetikusan előállított GABA nem jut el a receptorokhoz. Csak és kizárólag az hasznosul, amit a receprorok az agyban fel tudnak venni. A többi csak klasszikus átverés, vásárlók tudatos megtévesztése.
4/8 dawee777 válasza:
Fura egy cucc. Valóban nincs szorongás oldo, altató hatása. 1,5gramm felett azonban fura, semmihez sem hasonlító zsibbadás, és légszomj, hiperventilláció jeletkezik. Először nagyon ijesztő, de kb 5 perc és elmulik. Néha 1-2òrán belül újra jelentkezik. Fura mert elvileg nem jut át a vér agy gáton, és az előbb leirt 5perces zsibbadáson kívül semmi hatást nem tapasztaltam.
5/8 A kérdező kommentje:
Most egy ideje napi egy Valeriana night fortet szedek es jókat alszok.
Nem tudom a tabi hatása -e.
2023. febr. 11. 17:50
6/8 dawee777 válasza:
Én azzal kezdtem, de szart se ért. Majd jött a gaba meg a triptofán. Valami hatásuk volt, de végigalvos este nem vot az se. Ami bevállt az a melatonin. Fel óra és ragad le a szemem. Persze igy 2 év után már ettől is neha felébredek este
7/8 A kérdező kommentje:
6os: és a melatonin egyből hatott vagy csak pár nap után?
2023. febr. 13. 08:38
8/8 dawee777 válasza:
Egyből. 3-5mg. Kb fél óra és hat. De kb 3 óra múlva már felkelhetsz. Inkabb csak elaludni segit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!