Csak szerintem nem létezik boldogság?
Persze, hogy nem látsz különbséget, mivel nem tudsz kijönni a saját fejedből, ahogy senki más sem. Ha elfilozofálod a személyes problémáidat (vagyis összetéveszted a saját életedet "az élettel"), azzal annyit érsz el, hogy bezárod magadat a saját hülyeségedbe, és számodra tényleg soha nem létezik majd boldogság.
Ha hasonló nagy "felismeréseket" élsz át az életről, akkor azt mindig fordítsd le magyarra, azaz nem "az élet", hanem "az én életem, jelenleg".
hát elég érdekesen érzékelheted a valóságot, ha egy depressziós és egy lelkileg egészséges ember között nem látsz különbséget.
vagy még nem találkoztál valóban depressziós emberrel. aki az egészen egyszerű hétköznapi dolgait is legfeljebb óriási erőfeszítések árán tudja úgy-ahogy elvégezni
Skizofrénként én se láttam a boldogságot, amióta jól vagyok jól érzem magam , de a boldogság csak a szomorúsággal jár együtt - 1 érme 2 oldal.
Hidd el te is kijössz egyszer a pokolból csak áldozatot kell hozni. És ha kijöttél , együtt kell élni az áldozattal amit talán hiába hoztál meg.
Igen, földipokol.
Az áldozat , hogy kivakarod magad másokat szekálsz amíg cserélnek veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!