Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mitől lehet ez?

Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Kb 3 hónapja kezdtem el szedni az antidepresszanst (Setralint) szülés utanni depresszióra és kenyszer gondolatokra. Most emeltunk az adagon 50 mg 75 re ,és hát megint eleg szarul érzem magam mint mikor kezdődött ez az egész erős verejtekezes zavaros fej .panik szerű dolgok .ez lehet a gyogyszertol vagy csupán csak véletlen egybe esees?

#szülés #Hornonhaztartas #Setralinq
2023. jan. 14. 20:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem 50-ről 75-re emelni hirtelen sok. De ha a szakember mondja... Nem 10 mg-mal szokták feljebb tornázni mindig?
2023. jan. 14. 21:11
 2/5 A kérdező kommentje:
A gyógyszer 50 mg os azt.mondta a drno h pár napig 75 másfél szemet aztán 2 öt. Meg még annyi hogy 2 havi menstruáció kimaradás után most jött meg .
2023. jan. 14. 21:17
 3/5 anonim ***** válasza:
45%
Az, hogy megjön ismét, normális. Szerintem inkább őt kellene felhívni, mintsem idegeneket kérdezni, nulla hozzáértéssel.
2023. jan. 14. 21:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Az hogy megjon ismét normális nekem szülés óta volt 2 havi rendes aztán egy havi kimaradt ami nem normális fogamzás gátló mellet .csak tapasztalatokra lettem volna.kivancsi mivel hétvége van !
2023. jan. 14. 21:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy ez túl nagy adag lenne ahhoz, hogy komoly mellékhatásokat okozzon.
2023. jan. 14. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!