Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Rivotrilnak miért van ilyen...

Rivotrilnak miért van ilyen rossz híre?

Figyelt kérdés

napi 2mg-ot szedek jó pár éve,se nem voltam soha álmos tőle,sőt volt hogy kicsit felporogtem tőle,se nem voltam zombi,se beszámíthatatlan.

Miért számítják sokan "drognak".

Illetve aki annak tartja az mit érez tőle amiért az szerinte?

#rivotril drog
2023. jan. 13. 15:20
 1/9 anonim ***** válasza:
39%
Napi 1 mg-tól nagyon belassult a mozgásom. Amint tehettem abbahagytam. Kb 3 hónapig szedtem antidepresszáns mellé.
2023. jan. 13. 15:27
 2/9 anonim ***** válasza:
30%
Függőség miatt nem szerencsés tartósan szedni. Nem tartom drognak. Xanaxhoz/Frontinhoz hasonló.
2023. jan. 13. 15:38
 3/9 anonim ***** válasza:
41%
Én a Xanax-szal vagyok így. Megered a nyelvem és ellazulok, barátságosabb leszek.
2023. jan. 13. 16:10
 4/9 anonim ***** válasza:
37%
Azért, mert a ghettóban drogosok is használják, ha éppen nincs a kéznél bio.
2023. jan. 13. 20:05
 5/9 anonim ***** válasza:
47%
Nem értem, miért kellett nullázni. Nekem mentőöv a Xanax egy szorult helyzetben. Idióta az, aki ezt tagadja. Azt elismerem, hogy ez csak egy mankó. De ha újra talpra akarsz állni, rövid időre kell az a mankó...
2023. jan. 13. 20:09
 6/9 anonim ***** válasza:
42%
Alkalmanként jó, de sajnos 3 hónap alatt ráfüggtem és nehéz letenni.
2023. jan. 14. 07:53
 7/9 anonim ***** válasza:
11%
Melyik a rosszabb? Rivo vagy xanax?
2023. jan. 24. 04:22
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom miért, nekem rivot írtak és meg sem ereztem, kértem hogy váltsunk vissza xanaxra. Azóta is volt, hogy bevettem, de semmi. Egyéni. Nekem a diazepám hatóanyagúak működnek, de azokat nem írják fel.

Lehet lepontozni egy nagy kövér nullára:)

2023. febr. 5. 02:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Aki drognak használja nem napi 2mg szed belőle 😂mint a sok frontinos doboz szám zabáljăk naponta
aug. 1. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!