Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Scippa 20mg mennyire számít...

Scippa 20mg mennyire számít erős gyógyszernek?

Figyelt kérdés
mellé megy 3mg frontin

#scippa frontin
2023. jan. 11. 13:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Scippa 20mg a legmagasabb dózis ami felírható, de egyébként egy sima SSRI. Nem igazán lehet az antidepresszánsok erőssége közt különbséget tenni. Mirzaten pedig egy nagyon erős antihisztamin ami iszonyú álmosságot, pontosabban szedáltságot okoz, így nemcsoda ha "búvalbaszott" vagy "zombi" voltál tőle, nem mindenki tudja tolerálni (ugye lefekvés előtt szedted?).
2023. jan. 11. 19:48
 12/15 A kérdező kommentje:
lefekvés előtt szedtem persze a 45mg ot 2 mg frontinnal.Amúgy az első 3 napban voltam tőle zombi utána már semmit se éreztem tőle,semmi szedáltságot csak tök egykedvű voltam egész nap,közömbös minden iránt
2023. jan. 11. 20:58
 13/15 A kérdező kommentje:
és ez zavart inkább
2023. jan. 11. 20:59
 14/15 anonim ***** válasza:
Szia, azóta hogy vagy?
júl. 19. 20:42
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerinted fog erre másfél év után válaszolni? Meg mennyire releváns a te szemszögedből egy random ember aki szintén escitalopramot szedett?
júl. 20. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!