Pszichológust szeretnék találni Békéscsabán. Kit kellene felkeresnem, kit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Köszönöm.2023. jan. 9. 19:38
2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2023. jan. 10. 01:46
3/7 anonim válasza:
1: megkérdezhetem, hogy miért pont Őt ajánlod?
4/7 anonim válasza:
Az a no nem klinikai szakpszichologus es meg csak terepauta jelolt..
5/7 anonim válasza:
Az mit jelent, ha megkerdezhetem?
6/7 anonim válasza:
Nekem is kene Bekescsaban /Gyulan pszichologus, kit ajanlanatok?
7/7 anonim válasza:
5-os. Vannak pszichologusok sima bolcsesz pszichologia diplomaval. Ok tanacsadasra jogosultak, de se diagnosztizalni, sem terapiazbi nem. Ahhoz tanulniuk kell.meg nehany evet, es megszerezni a klinikai kepesitest.
A fent javasolt holgy nem vegezte el a klinkait (talan folyamatban) es a terepauta kepzese is csak folyamatban van.
Kesves kerdezo, amugy pszivhologust nem lehet ajanlani. Mindenkinek mas a jo, nem biztos hogy elsore aikerul a megfelelot megtalalni. Ez nem olyan, mint a fogorvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!