Más is volt magányos/szomorú az újszülött babája mellett?
Gyere Facebookon az Anyabajtárs-kereső csoportba...sokan vagyunk, mindig történik valami, jókat lehet dumálni és barátokat szerezni!
❣️
Teljesen normális amit érzel, mindenki átmegy ezen, és a kialvatlanság sem segît a dolgon, nekem egy év kellett hogy újra embernek érezzem magam. Mikor végre elkezdte átaludni az éjszakákat, volt erőm hogy a hobbimnak szenteljem az időm - akkor majd te is ki tudsz már vele jobban mozdulni, barátnőkhöz, vagy jönnek a játszótéri beszélgetések, új kapcsolatok…
Amikor én szültem - a barátnőim túl fiatalok voltak még, huszas éveik végén, ahogy jött a gyerek, elkoptak, màr nem akrtak velem lenni, hiszen nem tudtam velül lepést tartani a bulizásban, elpártoltak és már egy sincs meg szinte. A játszótéren kerestem hasonló típusú és élethelyzetű anyukákat, ebből maradt meg az a 2-3 barátnőm, akire úgy érzem hogy most - hogy a gyerekek már iskolasok- még mindig számíthatok.
Sajnos hálátlan dolog ez az anyaság.
Mindenről lemondasz, hogy jó anya lehess, ami nagyjából 10 év és aztán akikért feláldoztál mindent nagyjából tojnak majd a fejedre. Hab a tortán ha még a férjedtől is megkapod 10 év masszív pelenka és baba játszó klub után hogy miért nem építettél karriert….hisz ráérünk nem???? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!