Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért vannak emberek akik úgy...

Miért vannak emberek akik úgy hivatják magukat, hogy ők?

Figyelt kérdés

Disszociatív személyiség zavaruk van? Peldául van olyan hogy He/they ezt így hogy? Ha rákeresek, bejön Orbán meg templomok, illetve pap képzés ami miatt mégjobban bezavarodtam xD

Olyan emberek használják akik megtalálták istent?

2022. dec. 27. 08:51
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
a he/they kevéssé jelöl ő/ők vonatkozást. aki they-nek hívatja magát, az gendersemleges akar lenni, más kérdés, hogy valóban erre való e a "they"
2022. dec. 27. 08:59
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
A they-t szoktak használni, mikor nem ismert az illető neme. A gender mizéria előtt is így volt
2022. dec. 27. 09:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Áá, mostmár értem!
2022. dec. 27. 09:33
 4/7 anonim ***** válasza:
3%
Elmebetegség. És az is aki részt vesz ebben. Hamarosan új szavakat és névmásokat kell kitalálni, mert ezeknek az embereknek nem lesz elég az LMBTQ stb az ABC összes betűje sem. Aki majd őzgidának képzeli magát szexuálisan, azt hogy az istenbe fogjuk szólítani?
2022. dec. 27. 09:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, én már egy ideje elvesztettem a fonalat. Ennyi erővel én mától Sarmat 2-nek identifikálom magam szóval elvárom, hogy szólítsanak She/ICBM-nek. Erről nem vitatkozom. És mostantól nem LMBTQ hanem LMBTQZ 🤓🤣 (vicc nehogy valaki komolyan vegye, és elkezdjen politizálni, jogom van a fent említett dolognak identifikálni magam Kappa)
2022. dec. 27. 10:18
 6/7 anonim ***** válasza:
59%
Mindig is használt volt az angol nyelvben a „they” olyan helyzetekben, ahol az illető neme nem ismert, vagyis semleges nemként használták. A magyarban csak ilyen létezik, hisz mi nem különböztetjük meg megnevezésben a női, illetve hím nemet, ha „ő”-ként hivatkozunk az illetőre. Tulajdonképpen az angol nyelvben az „ő” szónak leginkább a „they” felel meg, hiszen csak ez az egy kifejezés használható, ha a nemet nem akarjuk kifejezni, pont ahogy azt az „ő”-vel sem tesszük.
2022. dec. 29. 14:36
 7/7 Strawman Argument h8er válasza:
24%

"Nem tudom, én már egy ideje elvesztettem a fonalat. Ennyi erővel én mától Sarmat 2-nek identifikálom magam szóval elvárom, hogy szólítsanak She/ICBM-nek. Erről nem vitatkozom. És mostantól nem LMBTQ hanem LMBTQZ 🤓🤣 (vicc nehogy valaki komolyan vegye, és elkezdjen politizálni, jogom van a fent említett dolognak identifikálni magam Kappa)"

Kérdező te olyan kis kreatív humorista vagy. Még senki sem viccelődött azzal, hogy hogyan azonosítja magát vagy hogy szabad országban élünk.

2022. dec. 30. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!