Napi három szem 0,25 frontint szedek egy fél éve.Ez a harmadik nap ,hogy a reggelit csökkentettem 1/2szemre .Még nem érzek elvonási tüneteket ezután fogom érezni?
Figyelt kérdés
Aki frontint csökkentett és van tapasztalata mire számíthatok megköszönöm véleményét!2022. dec. 26. 09:22
11/21 anonim válasza:
Most csökkentem vissza 2mg-ról 0,75re ami az eredeti kiírás volt hát annyit hogy fél éve szenvedek az elvonási tünetektől fejfájás migrén tarkófájás formájában, már pokoli az egész.
12/21 anonim válasza:
11, vagyok még mindig bocs hogy nem válaszoltam konkrétan, gondolom már kiderült azóta számodra, ha van kedved írd meg mi volt karácsony óta.
13/21 A kérdező kommentje:
Karácsony óta sikerült a reggeli 0,25 frontint felére csökkentenem,a déli egy szemből levágtam egy kicsit így szedtem már egy hete de hétfőn ijesztően szédültem délután .Kedden és szerdán vissza álltam az egy szemre ,közben fogorvoshoz volt időpontom olyan erősen szorongtam a szívem kalapált a pulzusom 100 .A tegnap csütörtökön ismét levágtam a déliből egy kicsit most így folytatom ,Na de még ott van az esti 1,5 szem így sem alszom jól éjjel kétszer is megébredek !
2023. jan. 13. 05:44
14/21 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm szépen a hozzászólásait :)jól esett az együtt érzés !!!
2023. jan. 13. 06:21
15/21 anonim válasza:
11 még mindig Abszolút megértelek először hülyének néztem mikor hallottam hogy vannak akik körömreszelővel reszelgetik le a tablettát. a te adagodra szeretnék én visszaállni mint írtam most 4,5 tablettánál járok. A FEJEM MONDOM FÉL ÉVE FÁJ. :(
16/21 A kérdező kommentje:
Erre a reszelős dologra gondoltam én is,hogy az esti fél tablettát reszeléssel próbálom letenni!Tartok ha többet tennék le az alvásom látná kárát így sem ok 1,5szemmel!Hát biztos nem könnyű neked sem meg senkinek !Mikor egyből letettem 1/2-et akkor fájt nekem is a fejem tetején napokon keresztül !
2023. jan. 13. 09:57
17/21 A kérdező kommentje:
11-és,éjszaka tudsz aludni?
2023. jan. 14. 04:13
18/21 anonim válasza:
Inkább az hogy nappal is sokat alszok most + influenzás tüneteim is vannak, de előtte is, ez a depresszió tünete lehet, nehéz ebből kijönni, Escitilt írtak amúgy most azt másfél hete szedem a frontint meg tovább csökkentem. Szóval igen amúgy az alvással nincs gond, inkább pont hogy aluszékony vagyok, mint insomniás.
19/21 anonim válasza:
ui.de ez ugyanúgy zavar egyébként, nehezen élem meg meg tenni is nehéz ellene.
20/21 A kérdező kommentje:
Ez az antidepi mellékhatása az elején majd két , három hét és elmúlt nekem az aluszékonyság!
2023. jan. 14. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!