Ha már lassan 4 éve nem tudom elengedni az exem, akkor egyértelműen a pszichiátrián van a helyem?
Nem feltétlenül, de a pszichológus kellene.
Miben nyilvánul meg ez a kötődés?
Ha tudsz ennyire tudatos lenni, akkor minek keresed, egyáltalán mi történik ilyenkor?
Hány évesek vagytok, miért történ a szakítás, mennyi időt voltatok együtt? Azóta próbálkoztál mással?
"akkor minek keresed" mert reménykedem, hogy hátha az évek alatt legalább egy picit másképp fog gondolni rám :(
Próbálkoztam mással, és volt is egy-két olyan próbálkozás, ami elég ígéretesnek tűnt, de a ma igazán divatos dologgal lett vége: Ghosting-olt az illető. Tudod, az az a szitu, amikor tegnap még minden rendben van, ígyszeretlek-úgyszeretlek, aztán ma meg letilt mindenhol. Tehát semmit nem tudtam tanulni belőle, csak azt, hogy nem érdemes beleélnem magam semmibe.
Kérdező: nem tudhatod miért alakult így, lehet hogy a másik fél reakciói voltak kiszámíthatatlanok és ha újrakezdenétek, "ugyanez lenne"...
Ne gondolj pszichiátriára, pszichológusra lenne szükséged, mielőbb keress egyet. Ki szokták írni, hogy milyen problémákban tudnak segíteni. Párkapcsolattal kapcsolatos problémák, veszteségek feldolgozása, gyász stb. A párkapcsolat végén is van egyfajta "gyászfolyamat", mégha ez furán is hangzik, hiszen veszteség, amit el kell engedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!