Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nálunk szerintetek engedélyeznék?

Nálunk szerintetek engedélyeznék?

Figyelt kérdés
Olvastam, hogy valamelyik skandináv országban engedélyezték egy fiatal nő számára az eutanáziát, mert olyan lelki bajai voltak, olyan lelki fájdalmai, hogy kérte, altassák el. Én ugyanilyen helyzetben vagyok.

2022. dec. 24. 22:24
 1/10 anonim ***** válasza:
28%

😐

Szóval most csak eldobnád az életedet egy kis szarságért (ne vedd bántásnak). Ott van még sok minden amit lehet csinálni de te el akarod magad altatni magad... Gratula, hogy nem veszed azt észre, hogy van még mit kezdeni magaddal. Na mindegy.

Kellemes karácsonyi ünnepeket, lehetőleg altatás nélkül.

2022. dec. 24. 22:32
 2/10 anonim ***** válasza:
36%
"el akarod magad altatni magad" az csak írási hiba, bocsi
2022. dec. 24. 22:33
 3/10 anonim ***** válasza:
40%
Nalunk az eutanazia minden formaja tiltott. Annak a holgynek is azert engedelyeztek az adott orszagban, mert naluk ez legalis.
2022. dec. 24. 22:34
 4/10 A kérdező kommentje:
Nagy kár, hogy tiltott.
2022. dec. 24. 22:36
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

4)

Te beteg vagy

2022. dec. 24. 22:38
 6/10 A kérdező kommentje:
Tudom, azért akarom.
2022. dec. 24. 22:43
 7/10 anonim ***** válasza:
43%

Tudom, hogy fáj, akármi is legyen az. Én is depressziós vagyok, és tapasztalatból mondom, viszont azt is, hogy amit érzel az nem állandó. Ezért én nem akarok meghalni.

Az élet változik, a gondolataid változnak, az érzelmeid változnak, a véleményed, a tapasztalatod változik. Lehet, hogy lesz majd egy olyan információd, amire most nem is gondolnál. Átmeneti állapot miatt fölösleges végleges döntést hoznod!

2022. dec. 24. 23:20
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó egy túrót változik. Az egész élet egy nagy szopás 10 éve is ilyen volt. Nincs semmi csak halál és magány
2022. dec. 24. 23:38
 9/10 anonim ***** válasza:
71%

Költözz Kanadába, ott már gyerekeknek is engedélyezni akarják.

[link]

2022. dec. 24. 23:45
 10/10 A kérdező kommentje:
Jól teszik.
2022. dec. 25. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!