Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A huma pronol és a PROPRANOLOL...

A huma pronol és a PROPRANOLOL AKADIMPEX ugyanaz?

Figyelt kérdés
Huma pronolt szedek de nem volt a gyógyszer tár ba helyette ezt adtak ugyanaz a kettő? Mert más mellekhatasai vannak
2022. dec. 21. 16:35
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
A sima huma pronol ra nem írtak ilyet hogy étkezés közben szerintem akkor nem muszaly
2023. jan. 30. 16:13
 12/12 anonim ***** válasza:

Tessék, voltam olyan szives és rálerestem googleban:

“The influence of a meal on the disposition and metabolism of oral propranolol was examined in six normal subjects. The meal induced a mean 53% increase in propranolol bioavailability…”

Vagyis ha étellel veszed be akkor jobban hasznosul a hatóanyag. Tehàt azért kell étellel bevenni mert ha nélkule veszed be akkor olyan mintha kevesebbet vennél be. Nem érdemes abból kiindulni, hogy egy magyar generikum betegtájékoztatójába mivan, eszméletlen felületes az összes.

2023. jan. 30. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!