Az anorexiások mennyit idő alatt fogynak le 40 kilóra, vagy akár az alá?(olyanra gondolok itt, aki alapból nincs elhízva, mondjuk 50-55 kg-ról indul)
Figyelt kérdés
2022. dec. 19. 15:16
11/15 anonim válasza:
Off: az a rengeteg, a százalékok alapján megbízhatóan pontozó felhasználó árulja már el, hogy mi a fene nem hasznos valakinek a saját valós tapasztalata alapján, hogy mennyi idő alatt fogyott 40 kg-ra. Talán jobban tudjátok nálam, hogy mennyi idő alatt fogytam le, vagy mi?
12/15 anonim válasza:
Én nem voltam 50 52 kg...... és kepzeld nem feltünö..... tudod van olyan hogy reggel kiviszem a kinti kukába...... mit zavar téged a helyes írásom foglalkozz magaddal a saját hibáiddal 50évesen..... én alra írtam 50 52 kb hogy 12 12évesen az gáz ha annyi kiló így már érted..... analfabéta nem vagyok gondolom csak tudom hogy a magasság is számít -.-...
13/15 anonim válasza:
#12 ha valaki 12 évesen 170 cm magas, mert előfordul olyan, akkor nem gáz neki az 50 kg. De még a 160-165 cm magassághoz se gáz. A kérdésben nem szerepelt, hogy 12 évesen volt-e valaki 50-52 kg.
Elég analfabéta vagy, nem csak a helyesírásoddal van baj. És nem kéne másokat sértegetned minden megnyilatkozásban, mert így egy barátod se lesz.
14/15 anonim válasza:
#14 lehetsz még 50 éves és 50 kg is, akkor majd jusson eszedbe, hogy ezeket sértésnek szántad.
Egyébként ha tudni akarod, bőven 50 év és 50 kg alatt vagyok. De eszembe nem jutna bárkit lenézni azért, mert felette van. A szüleid alaposan elrontottak valamit a nevelésedben.
15/15 anonim válasza:
Nem rontottak el semmit. Én nem szóltam volnabe ha nekemsem pofáztak volna. Hejes írásomban kötöttek bele. Szerintetek ezt az oldalt 12 13 14 15 évesek nem használják????? Rengeteg tini használja az oldalt ne keljen már egy 12éves lánynak perfektül írnia. Csak azért mert vannak az oldalon bunkó emberek akik lenézik azokat akiknek még hibás a hejes írásuk. Vagy ha van hejes írási hiba akkor gondolkozzanak mielőt írnak pl ez nem egy gyerek írása? Mondjuk.. és akkor nem lessz felháborodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!