Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hány évesen kezd problémát...

Hány évesen kezd problémát jelenteni az alkoholfogyasztás?

Figyelt kérdés

Milyen gyakorik és milyen súlyos alkoholfogyasztás után és milyen panaszok?

Én 33 vagyok, kb 20-21 éves korom óta iszok nagy átlagban 2-3-4 hetente, azért hogy idegen nőket meg tudjak szólitani szórakozóhelyeken. Sajnos nagyon sokat kell igyak, hogy ne érdekeljen az egyébként nagyon gyakori és gyors elutasítás.

Voltak kihgyások, összesen több év is, amikor párkapcsolatban voltam és nem volt apropója annak, hogy igyak. És igazából ha nem nőzés a téma, akkor nem is érdekel engem az egész. Vagy ha olyan szituáció van, ahol az én nagyon alacsony érzelmi alapjáratom is elég ahhoz hogy nőkkel tudjak kapcsolatot teremteni.

A nagyon sok ital alatt mondjuk 1 liter bort kell érteni vagy hasonló mennyiséget, bár kezdetekkor nyilván elég volt 1-2 sör meg 1 rövid is.

Mostmár viszont még egy sört is megérzek, persze nem is üt be, csak rosszul leszek és másnap érzem hogy nem volt jó. KETTŐ sörtől vagy hasonló mennyiségű valamitől viszont már másnap tényleg szúr a gyomrom / májam / hasnyálmirigyemnél, és 3. napra tudom teljesen kipihenni.

Sajnos igy hogy nem tudok msotmár inni sem, teljesen elesek az utolsó lehetőségektől is, hogy nőkkel kapcsolatot teremthessek? Most mégis mi marad? Menjek oda az utcán? Miért mindig engem kárhoztat az élet oda hogy a legnagyobb erőfeszitést kelljen tennem azért hogy kellhessek nőknek?

2022. dec. 18. 22:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
45%

Pontosan! Nekem középiskolában, és egy jó nevű budapesti gimnáziumról beszélek végig minden évben a teljes osztályom pénteken-szombaton elment inni, bulizni és eszméletvesztésig ittak és ez számított értéknek. Én soha nem ittam, pláne azért, mert amikor mégis, akkor bort, amitől egy pohár után elaludtam és mindig is azt hangoztattam, hogy nekem nem kell alkohol ahhoz, hogy táncoljak, hogy jól érezzem magam, hogy oda merjek menni akárkihez, hogy helló, van kedved táncolni? Mindenki hülyének nézett és óriási társadalmi nyomás volt rajtam, mégsem váltam alkoholistává az osztályomban velük együtt.

Tehát te is képes vagy rá. Mitől félsz? Max. azt mondja valaki, hogy nem. És? Attól még nem kell a kardodba dőlni. A világ legszexibb dolga az önbizalom. Viselkedj úgy, képzeld az, hogy az vagy, aki lenni szeretnél. A világ legjobb csávója, a legjobb képű, a legerősebb, a legokosabb, a legviccesebb, képzeld ezt magadnak, vegyél egy mély levegőt és ezzel az önbizalommal menj oda a következő csajhoz, hogy hé, jössz-e velem táncolni vagy meghívhatlak-e egy italra. Nem kell hozzá alkoholistának lenni, komolyan!!!

2022. dec. 27. 18:47
 12/20 A kérdező kommentje:

jaj, mintha nem mentem volna már több ezerszer és nem nyomtam volna végig ezt a papiron egyszerűnek tűnő műveletet, hogy odamenni egy nőhöz.

Csak sajnos ez olyan dolog, hogy vagy odamész és megvan az energia szint és egyből sinen vagy, vagy azonnal off.

Utána meg persze benn is kell maradni a játékba és az csaj társaságánál is be kell vágódni, mert ha ott nem ütöd meg a szintet, akkor is kiestél a játékból

Persze ha alapból jól nézel ki és egyszerűen rád van írva a testalkatodra és a fejedre, hogy TE egy olyan FAJTA kivitelű hím vagy, aki jó szexre, akkor minden ellened dolgozik. Ha meg jól nézel ki, akkor minden simán megy.

2022. dec. 27. 19:05
 13/20 A kérdező kommentje:

úgy csajozni, hogy 99%-ban kioffolnak, ráadásul DURVÁN és a kinézeted miatt az pont olyan, mint 1000 szúrástól meghalni. EZek a sebek sosem gyógyulnak.

EZ nem olyan elutasitás, amit a jóképüek kapnak, hogy épp nem jó a csajnak, mert fél vagy valami más akadály van, itt az egész elutasitás a kinézetemre a geentikai állományra megy.

2022. dec. 27. 19:08
 14/20 anonim ***** válasza:
45%
Maximum 300 000 Ft-ba kerül egy pszichológus a teljesen gyógyult állapothoz. Te meg inkább fokozod a problémádat, ami kezd alkoholizmusba átcsapni és a pénztárcádat is karcsúsítod vele. Amúgy maximumot írtam.
2022. dec. 28. 03:55
 15/20 A kérdező kommentje:

igen? KAJAKRA? Hát egyetemen, 20 éves koromban jártam depresszió miatt majdnem egy évig hetente.

30 éves koromban meg elmentem egy egy hónapos pszichoterápiára a semmelweissbe szorongás miatt. Rendesen ott kellett aludni, igaz gyógyszert nem szedtem sosem.

Látszik hogy foGGGGGGGGalmad nincs miről beszélsz egyébként.

Elmondom mi a mimimum a 'gyógyuláshoz': 2 év kondi, 2 év fogszabályzás, magasabb sajnos nem leszek. A fogszabályzástól meg csak remélni lehet, hogy az arc csont szerkezetet is jó irányba tolja el. Mert ugye a fogszabályozás sem a lapátállú KAN-okat érinti, hanem akiknek nem nőtt meg a csontozat eléggé, hogy beférjenek a fogak.

Igaz a szorongás meg a depresszió miatt tönkrement a belem és a gyomrom is már alapból, még arra jön rá az eseti ivás.

Hát...elég nagy árat kell fizetni a nemi életért.

2022. dec. 28. 11:15
 16/20 A kérdező kommentje:

mert az oké, hogy vannak női ismeretségeim meg olyan is, akikkel lehet ezt-azt csinálni, de MILYENEK...

Van egy részüket akiknél úgy tudtam eladni magam, hogy be voltam állva és ment a szöveg és a viselkedés.

Egy másik részüket meg internetes társkeresőkön végeláthatatlan próbálkozások árán a nagy számok törvénye alapján sikerült összeszedni.

Tehát inkább 3-4 massziv lerészegedés és durva másnaposság 1 nőért, mint hetekig hónapokig társkeresőn próbálkozás.

Bár hozzáteszem, hogy viszonylag egyszerű nőt találni, de hogy MILYENEKET, na arról inkább nem beszélek. Meg a viszonylagosságot abban mérem, hogy régen hónapokig nem volt semmi, most meg elég csak 2-3 hétig kb minden szabadidőmet beleölni egy-egy társkeresős applikációba és sikerül elérni, hogy valakinek kelljek.

Mi lenne az optimális budapesten?

Kimész 1-2 kocsmába, szórakozóhelyre, leszólítgatsz 3-4-5 nőt max aztán megvan aznapra a dugás.

Társkeresőn meg max 2 óra és megvan a randi, ott meg max 2 óra és szex.

2022. dec. 28. 11:21
 17/20 anonim ***** válasza:
45%
Én olyan pszichológusról beszélek, aki profi.
2022. dec. 28. 17:17
 18/20 A kérdező kommentje:
a semmelweiss pszichiatrian szted a gagyik vannak? okkk
2022. dec. 28. 17:55
 19/20 anonim ***** válasza:
45%
Úgy néz ki igen, de az is lehet te magad vagy a hibás. Vannak reménytelen esetek, akik nem tudnak megnyílni.
2022. dec. 28. 20:01
 20/20 A kérdező kommentje:

NYILVÁNVALÓ, hogy én vagyok a hibás, hiszen én vagyok a himnemű

csak tudod többnyire fiatal nők voltak a kórházban, a sokan több hónapot vagy több mint egy évet is töltött összesen kórházban és kaptak egy csomó gyógyszert.

Természetesen az elmúlt 4 évben is csak annyit láttam facebookon, hogy nyomják a hattyúhalálát.

Volt egy csaj, akit elkezdett irogatni pont a beköltözés napján tinderről egy JÓKÉPŰ & KEDVES fiúval, aki kajak kivárta az egy hónapot hogy tudjanak találkozni, aztán a csajnak még igy is voltak elég gyakori lerobbanása, meg könyökig befáslizott csukló stb.

De valamiért neki nem mondogatták hogy nincs készen egy kapcsolatra, hiszen nőként a pasi csak egy fogyóáru nemde?

Mondjuk az ilyen fiúkat sem értem, hogy ki neveli beléjük, hogy tolerálni kell az ilyen BIZONYITOTTAN életképtelen és REMÉNYTELEN eseteket.

De ugye a nő definiciójából adódik, hogy ő nem lehet hibás, mindenért csak a himnemüek a felelősek. Ja és én meg a reménytelen, hiszen nem nőnek születtem.

2022. dec. 29. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!