Autizmus öröklődik?
8 9 amúgy azért lep meg, mert szellemileg teljesen rendben vagyok. Nem vagyok hülye, meg semmi. Igazából erre hajazó tüneteim vannak, és az ilyen autizmust vizsgáló teszteken gyengén teljesítettem. 🤷♂️
10 mindig is ez volt a legnagyobb álmom. Nem igazán van más, amit el tudnék képzelni. Olyan nővel pedig nem jönnék össze, aki nem szeretne családot.
Adhd a diagnózis, és nem vizsgálják az autizmust, de a négyből 3 teszten rossz lett a teljesítményem nagyon. Ezért gyanítható a spektrumzavar.
12 ez az én álmom. Szeretném, ha lenne gyerekem, gyerekeim. Megtanítani őket mindenre, felkészíteni őket az életre, kirándulni a családdal, stb stb. Átadjam a tudásom, örökségem az új generációnak. Nem 30 40 évesen akarom az első gyerekemet, mert akkor egy vén trotty leszek, mire felnő. Nem fogok tudni elmenni velük sportolni már, stb. Bár most lettem 24, 20 évesen kötöttem ki, hogy szeretném 26 éves koromra az igazit megtalálni és akkor elindítani a gyerekprojektet. Hát eléggé rossz úton haladok hahaha ráadásul még ez is keresztbe tett.
Az autizmus öröklődhet, de nem lehet biztosra menni sosem. Olyan családba is születhet autista/down-kóros/ fogyatékos gyerek, ahol még nem volt a családban. Ez bizonyos fokig lutri. Ha nem akarsz "kockáztatni" fogadj örökbe. Ugyanúgy lehet szeretni és szerető családban felnevelni az örökbefogadott, mint egy vér szerinti gyereket.
A vén trottyozás pedig pokoli sértő. Képzeld, én 39 évesen szültem 4 sikertelen terhesség után. 47 vagyok és rengeteg aktív tevékenységünk van a fiammal. Kirándulunk, biciklizünk, focizunk, kosarazunk, úszunk, veteményezünk, kutyával futni járunk, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!