Brintellix szedésével tapasztalatok?
Pár éve majdnem meghaltam.Sokáig voltam mozgásszervi rehabilitáció n és neurológián.Szerencsére rendbe jöttem,de lelkileg teljesen kicsinált(rengeteg szenvedés stb),próbáltam erős maradni lelkileg,de nem igazán ment.Nagy nehezen,de beláttam,hogy ez így nem mehet tovább segítséget kell kérnem.Mai nap voltam orvosnál és Brintellixet írt fel(10mg).Kérdeztem,hogy okoz-e mellékhatást,mondta,hogy nem. Már maga a depressziónak vannak mellékhatásai, szedjem nyugodtan(libidó csökkenés).
Mai nap bevettem 1 szemet,hát kiütött rendesen(nemrég keltem fel).Szorongásom érdekes módon jelenleg nincsen.
Nagyon nem akartam ilyen gyógyszert szedni,mert tartok tőle,de már elviselhetetlen volt a szorongás/depresszió.
Kinek mi a tapasztalata az ilyen gyógyszerekkel kapcsolatosan?
Pszichoterápiára járok,eddig még nem sok sikere volt(4 alkalom),de folytatni szeretném.
Egyébként vérvételre majd mennem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!