Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van bármilyen esély rá hogy...

Van bármilyen esély rá hogy megtalálom önmagamat?

Figyelt kérdés
Őszintén szólva nem tudom mi történt az életemmel. Nagyon rossz gyerekkorom volt, s szorongásom volt gyerekkorom óta, de én nem jöttem rá, sosem voltam nyugodt és mindig volt bennem egy üresség érzés, mindig azt éreztem hogy most kellene történjen valami, mert unatkoztam ha minden nap nem történt valami érdekes/nem mentem valahova. De a szorongás az állandó volt. Aztán depressziós lettem s voltak disszociációs tüneteim, szociális szorongásom gyerekkorom óta van. A depresszió miatt az életem teljesen felfordult. Most amikor rájöttem hogy ami bajom volt az a szorongás, belegondoltam hogy ha nem szorongtam volna boldogabb is lett volna a gyerekkorom. S most annyira fáj hogy annyira rossz volt régebben minden, de azóta az életem is teljesen megváltozott, elvesztettem önmagam és most el vagyok veszve teljesen, nem tudom hogy innen hogyan tovább. Emlékeim mind eltűntek s most is rettenetesen felejtek.
2022. dec. 5. 20:27
 1/1 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz élményeid voltak. A gyerekkori traumákat szakember segítségével tudod feldolgozni, gondolkodtál már rajta, hogy segítséget kérj?
2022. dec. 8. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!