Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Normális hogy meggyötört...

Normális hogy meggyötört lelkileg?

Figyelt kérdés
3hónapja eltört a kezem(gipszben volt 2és fél hónapig) még a rehabilitációt töltöm ez idő alatt dolgozni sem tudtam fizikai melós vagyok táppénzen voltam,de az anyagi rész nem is érdekel megvagyunk,viszont mentálisan kapufa vagyok,egész nap itthon vagyok,előtte pörgős életem volt edzeni jártam,dolgozni,néha egy két összejövetel.Mostmeg 3 hónapja szinte ki se mozdultam itthonról,ha van valami elintéznivalóm inkább ketté bontom hogy legyen mindennapra valami,de teljesen elbánatosodtam már.Szerintem ez egy igazi mentális börtön egész nap lóf.azt nem csinálni..dehát mit tudnék a kezem erőtlen,néha eljárok sétálni feleségem és mindenki dolgozik napközben,film sorozat nézés sose volt a világom amúgyis bezuhan attől mégjobban az ember

2022. dec. 4. 22:19
 1/2 anonim ***** válasza:
34%
Persze, hogy normális. Azt tudatosítsd magadban, hogy nem börtönben vagy, ez nem örökre szól. Meg fogsz gyógyulni, ki fogsz szabadulni. Minden rendben lesz!
2022. dec. 4. 22:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztató szavakat,tudom hogy nem halálos beteg vagyok és ez nem a világ vége de iszonyatosan lassan telnek a napok és felőrli az embert ha abból áll a napja hogy egyik ágyból másikba megy.Megszoktam ragadni minden alkalmat kis feladatot amit tudok csinálni de valljuk be ezek nem adják azt a ritmust az életbe mikor jössz mész dolgozol bevásárolsz,programokra jársz
2022. dec. 4. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!