Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Én miért vagyok olyan elb@szott?

Én miért vagyok olyan elb@szott?

Figyelt kérdés
Régebben nagyon félénk voltam, és introvertált, bekerültem egy társaságba és nem tudtam "normálisan" viselkedni. Ott volt egy "alter" vagy "emo" fiú aki bejött de soha nem mutatott érdeklődést felém. Viszont a legjobb barátnőm ami csomó pasit felszed vagy smárol vele erre is lecsapott és összejött neki. Azt játssza hogy ő mennyire megváltozott mert hogy milyen rendes és érzelmes, komoly lett, közben meg belül ugyanolyan, ugyanúgy minden jött mentel összesmárol és mégis ő kell ennek a srácnak is. Én sosem voltam ilyen, nem vesznek észre pedig nem vagyok csúnya. Elhiszik neki hogy megváltozott de csak én ismerem igazán és egyszerrre 2 "kapcsolatban" van s ez a srác is kell neki, de egyet sem gondol komolyan. Nekem bejön tényleg a srác amiért fura de nem sürgetem a kapcsolatban a dolgokat, nekem fontos az hogy tényleg megismerjek valakit mielőtt kapcsolatot alakítok ki vele. De hiába, nekem sosem lesz senkim. S emiatt próbáltam megváltozni, tényleg, és ezt is problémásnak érzem, mert az akit most játszok az nem én vagyok, színjáték az egész hogy beilleszkedjek. Mindegy, egyedül érzem a legjobban magam, nem való nekem társaság mert az ilyen dolgok csak fájdalommal töltenek el.
2022. dec. 4. 05:43
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Azért lennél elb@szott, mert nem vagy egy ribi mint a bnőd? Meg mert nem mozdulnak rád azok a selejtes pasik?

Gyere akkor ismerkedjünk, hátha lesz valakid :)

2022. dec. 4. 06:15
 2/5 anonim ***** válasza:
31%
Majd kinősz a kamaszkorból. Egyébként meg nem hajt a tatár. Idővel találni fogsz valakit te is. A barátnődet pedig hagyd a francba. Előbb utóbb seggbe fogják csípni a döntései.
2022. dec. 4. 06:40
 3/5 anonim ***** válasza:
18%
Valószínűleg a barátnődnek nagyobb az önbizalma mint neked ,könnyeben nyit mások felé és nagy a szexuális kisugàrzása. Ha belőled ezek hiányoznak lehet rajta javítani. De nem biztos hogy az a jó amit a barátnőd csinál,viszont az se jó ha félénk vagy pasizás terén. Valahol a kettő közt kellene megállapodni de hidd el ahogy majd idősödsz,tapasztalsz neked is könnyebben fog menni.
2022. dec. 4. 07:07
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

A probléma ott van, hogy túl sokat foglalkozol másokkal. Semmi közöd ahhoz, hogy mit csinál a barátnőd, de nem valószínű, hogy az ő társaságában javulni fog a társadalmi életed, mert egyszerűen túlságosan különbözőek vagytok. Ő élvezi, hogy sok fiúval kavarhat, Te komoly kapcsolatot keresel. Egyikkel sincs semmi gond, csak divatos r-bancnak nevezni az előbbit, de persze ha egy fiúról lenne szó, akkor nem...

Másik baj, hogy nincs semmi önbecsülésed, megjátszanád magad az elismerésért. Neked olyan társaságra van szükség, ahol az érdeklődési körödet kedvelő emberekkel rendszeresen találkozhatnál, mert ott lenne önbizalmad, és jobban megismerhetnéd a másikat.

2022. dec. 4. 07:18
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
2022. dec. 4. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!