Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mióta fūvezek teljesen másképp...

Mióta fūvezek teljesen másképp érzem magam az emberekhez nincs kedvem zavar ha sokan vannak körülöttem és idegesít a hangzavar is,viszont “olyan” állapotban vagyok teljesen jól érzem magam de mikor nem használom elveszettnek érzem magam és üresnek!?

Figyelt kérdés

mintha észre se vennének, nincs is kedvem az emberekhez semmihez csak otthon lenni egyedül

Hasonló lehet ez a derealizációs tünetekhez Illetve mit javasoltok hogy jobb legyen?

2022. dec. 3. 12:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
41%
Kérdező, átérzem :/
2022. dec. 3. 13:34
 12/21 anonim ***** válasza:
36%

Üdvözöllek ebben a világban😂

vagy 20 éve nem aludtam nélküle,

napközben is szeretek rátorzulni.

Sajnos én nagyon sok nyugtatót szedek és utána füst,de néha egy nagyobb dekkel ki tudok váltani mondjuk 1mg frontint

Ez vagy rosszabb lesz és akkor hagyd vagy megtanulod helyén kezelni

2022. dec. 3. 13:40
 13/21 anonim ***** válasza:
23%
Esetleg nem kellene szívni...?
2022. dec. 3. 13:42
 14/21 A kérdező kommentje:
Nem úgy megy az,hogy egy nap szívsz másik nap pedig már nem nehéz róla lemondani de ezt csak az tudja aki benne van ebben..
2022. dec. 3. 13:46
 15/21 anonim ***** válasza:
25%

Hát mi a csudának kellett egyáltalán elkezdeni?

Most akkor szokj le. Szánalmas dolog.

2022. dec. 3. 14:19
 16/21 anonim ***** válasza:
12%
Lehet nekem is elkéne kezdenem kialakítani ezt a szokást hátha felse fognám a realitást és minnél hamarább megdöglenék
2022. dec. 3. 15:28
 17/21 anonim ***** válasza:
26%
16-os felfogod ugyanúgy, mint írtuk, kesobb meg sem üt annyira. Nem is tudom, mi kéne hogy ne fogjam fel a realitást, én is tudnám értékelni... Bele pedig nem lehet halni a füvezésbe :D
2022. dec. 4. 00:58
 18/21 anonim ***** válasza:
Bűncselekmény.
2022. dec. 18. 00:09
 19/21 anonim ***** válasza:

IP címet is nézel?

Bűncselekmény...jogilag, ebben az országban jelenleg igen. A többit nem érdemes kifejteni, olvass utána kicsit, mert láthatólag nem sokat tudhatsz a hatásmechanizmusáról. Ideböfögni egy ilyen betonfejű választ, ami abszolút nem releváns a kerdező szempontjából...a normális válaszok rommá pontozva.Nem véletlenül legalizálják más országokban és használják fel gyógyászati célokra.

2022. dec. 18. 02:06
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem értem miért vannak lepontozva a kommentek amikben azt írják ne szívd. Logikus hogy le kellene tenni, nem tudod mit csinálj, de letenni ez meg ez indok miatt nem is akarod, akkor törődj bele, hogy sehogyan vagy, vagy szívjál többet és akkor megnézheted mennyire lesz jobb. Ex legjobb barátomnak is lehetett mondani, neki is megvoltak kifogásai meg hogy csak többet kell szívni es jó lesz, na mára gatya, úgy van mint a kérdező, csak 60x rosszabban el át mindent és odavan mentálisan, tünetei vannak ha elhagyja.. mire jó egyáltalán ez a szar
2023. jan. 1. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!