Mióta fūvezek teljesen másképp érzem magam az emberekhez nincs kedvem zavar ha sokan vannak körülöttem és idegesít a hangzavar is,viszont “olyan” állapotban vagyok teljesen jól érzem magam de mikor nem használom elveszettnek érzem magam és üresnek!?
mintha észre se vennének, nincs is kedvem az emberekhez semmihez csak otthon lenni egyedül
Hasonló lehet ez a derealizációs tünetekhez Illetve mit javasoltok hogy jobb legyen?
Üdvözöllek ebben a világban😂
vagy 20 éve nem aludtam nélküle,
napközben is szeretek rátorzulni.
Sajnos én nagyon sok nyugtatót szedek és utána füst,de néha egy nagyobb dekkel ki tudok váltani mondjuk 1mg frontint
Ez vagy rosszabb lesz és akkor hagyd vagy megtanulod helyén kezelni
Hát mi a csudának kellett egyáltalán elkezdeni?
Most akkor szokj le. Szánalmas dolog.
IP címet is nézel?
Bűncselekmény...jogilag, ebben az országban jelenleg igen. A többit nem érdemes kifejteni, olvass utána kicsit, mert láthatólag nem sokat tudhatsz a hatásmechanizmusáról. Ideböfögni egy ilyen betonfejű választ, ami abszolút nem releváns a kerdező szempontjából...a normális válaszok rommá pontozva.Nem véletlenül legalizálják más országokban és használják fel gyógyászati célokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!