Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha sehol sem érzem magam...

Ha sehol sem érzem magam otthon, sehol nem akarok letelepedni az miért van?

Figyelt kérdés

Több városban és országban is éltem már, de sosem éreztem úgy, hogy oda tartoznék. Amolyan nomád vagyok.

Ez normálisnak számít még 30 éves kor körül is?

Vagy valami látens probléma (tudatalatti) elől menekülök?

Esetleg más is van hasonló cipőben?

2022. nov. 29. 23:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is így élek, országból országba, városból városba...

Egyszerűen nem érzem magam sehol otthon, ha elmúlik az újdonság varázsa, akkor nyomaszt a hely.

29N

2022. nov. 29. 23:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindig problema áll a hatterben, lehet kivancsisag, nyugtalan termeszet, de lehet persze problema is.

Lehet valaki hianyzik, a szuleid, veszteség ért. Gyökértelen vagy

2022. nov. 29. 23:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Ismerős. Én csak itthon éltem de sok helyen. Mindig van egy érzésem hogy máshol jobb. Nagyon rossz gyermekkorom volt, szerintem abból való menekülés miatt érzem ezt most is
2022. nov. 30. 01:34
 4/6 anonim ***** válasza:
64%
Probald meg a termeszetkozeli eletet ha megteheted. Foglalkozastol es penztol fugg! Egy broker baratom teljesen kikeszult / anyagi gondja nincs/. Leszamolt a varosokkal. Egy kis telepulesen el, allatokkal, meheszkedik, boldog. Lehet, hogy ez hianyzik! A varos egy ido utan bedaral!
2022. nov. 30. 07:34
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Így a leírás alapján tök ismeretlenül az első tippem, hogy az adott helyen kevés vagy rossz minőségű emberi kapcsolatok állnak rendelkezésedre, miközben ezek fontosak lennének a boldogságodhoz.
2022. nov. 30. 11:51
 6/6 optimus8 válasza:

Egyetértek #5!

Valószínűleg gyerekkorban ártalmas kapcsolataid voltak és sajnos mivel ezt a mintát láthattad otthon, így az ártalmas emberek/kapcsolatok számítanak neked normálisnak és emiatt az ő társaságukat is keresed tudattalanul. (sajnos nem megválasztható a család, ahova születsz, a rokonaid sem, stb...de nem is kell hozzájuk kötődnöd, csak mert a rokonaid és esetleg mások emiatt minősítenek téged)

A valahova való tartozás és annak a megválasztása, hogy kivel barátkozol, rengeteget segít a helyzeten! Pl. ha van egy hobbid, amit lehet többen is csinálni, akkor eleve olyanokkal veszed körbe magad, akik szintén szeretik csinálni, így már könnyebb barátkozni és szépen kialakul majd egy hovatartozás, ha már a szüleidtől/rokonságtól ezt az érzést nem kaphattad meg.

2023. okt. 16. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!