Ha sehol sem érzem magam otthon, sehol nem akarok letelepedni az miért van?
Több városban és országban is éltem már, de sosem éreztem úgy, hogy oda tartoznék. Amolyan nomád vagyok.
Ez normálisnak számít még 30 éves kor körül is?
Vagy valami látens probléma (tudatalatti) elől menekülök?
Esetleg más is van hasonló cipőben?
Én is így élek, országból országba, városból városba...
Egyszerűen nem érzem magam sehol otthon, ha elmúlik az újdonság varázsa, akkor nyomaszt a hely.
29N
Nem mindig problema áll a hatterben, lehet kivancsisag, nyugtalan termeszet, de lehet persze problema is.
Lehet valaki hianyzik, a szuleid, veszteség ért. Gyökértelen vagy
Egyetértek #5!
Valószínűleg gyerekkorban ártalmas kapcsolataid voltak és sajnos mivel ezt a mintát láthattad otthon, így az ártalmas emberek/kapcsolatok számítanak neked normálisnak és emiatt az ő társaságukat is keresed tudattalanul. (sajnos nem megválasztható a család, ahova születsz, a rokonaid sem, stb...de nem is kell hozzájuk kötődnöd, csak mert a rokonaid és esetleg mások emiatt minősítenek téged)
A valahova való tartozás és annak a megválasztása, hogy kivel barátkozol, rengeteget segít a helyzeten! Pl. ha van egy hobbid, amit lehet többen is csinálni, akkor eleve olyanokkal veszed körbe magad, akik szintén szeretik csinálni, így már könnyebb barátkozni és szépen kialakul majd egy hovatartozás, ha már a szüleidtől/rokonságtól ezt az érzést nem kaphattad meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!