Mit tegyek ha öngyilkossági hajlamom van de pszichiátriára időpontot csak február közepére kaptam?
Figyelt kérdés
Úgy érzem jobb önként bekerülni minthogy kivárjam.tényleg nem fog menni2022. nov. 29. 14:02
2/4 anonim válasza:
Szerintem ha ezzel besétálsz egy mentálhigiéniai intézménybe, biztosan találnak neked helyet azonnal.
Ezt nem tudom biztosan, de valahogy így képzelem el.
Vagy valamilyen krízis központot keress. Esetleg a háziorvossal beszélj, hogy sürgős segítségre van szükséged. Remélem normális házidokid van.
3/4 anonim válasza:
Aki tényleg meg akar halni, az nem beszél róla, szóval szerintem nyugodtan kivárhatod, de ha nem akarsz várni, menj maszekhoz, egy 20-as ért meg fog nyugtatni. Utána nyugodtabb leszel, mert látott egy orvos, ha nem csinál semmit akkor is .
4/4 anonim válasza:
Én nyugtatóval bírtam ki. Próbálj felíratni mondjuk Frontint a háziorvossal, mondd el neki, hogy mi az ábra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!