Úgy érzem az életemnek itt és most vége. Falasirohamaim vannak,egyedül vagyok,motivalstlan,és sokan átvertek. Mit tegyek?
Rossz családi környezet.
Alkoholizmus,nem torodomseg,senkire nem számíthatok.
Kapcsolatokba menekültem ahol csak kihasználtak,utána lefogytam,most meg falásirohamjaim vannak és gyűlölöm magam,a testem,pedig edzek rendszeresen.
Nem szeretem magam,ha edzek,ha nem.
Gyűlölöm a testem,hogy kilátástalan minden hogy nem számíthatok senkire hiába próbáltam több dolgot.
Dolgoztam,tanultam,próbáltam barátokat szerezni,kapcsolatokat szerezni de mindig csak megszivtam.
Próbáltam máshol új életet kezdeni,nem más terhére lenni
Senki nem ért meg,rossz embereket vonzom be,érzékeny vagyok erre a világra,és csak el akarok menekülni.
Nem bírom tovább.
Több éve tart ez.
Pánik beteg is vagyok,depressziós,szedem gyógyszert de semmit nem ér.
Feladtam
Lehet g,üjtögetni a sérelmeket csak szíved joga.
Na de megéri?
Igen.Igazad van.
Nehéz.
Gondolom, régről hordozod ezt... most mennyi idős vagy?
Milyen (volt) a családi háttered, milyen volt a gyerekkorod?
2015ben volt egy anorexiám,etveszelyes.
Azóta gondom van ezzel.
Ért egy jó pár lelkitrauma.
Barát,kapcsolatok,család részéről,amik miatt kialakult a panikbetegsegem is,és ami miatt mindig vissza kerülök az eveszavar ördögi körébe.
22 éves vagyok jelenleg.
Próbálom a kiutat keresni másban
Kapcsolatokban.
De mindig olyan embereket fogok ki akik lehuznak
Az onkepem csak egyre rosszabb és hiába dolgozok edzek tanulok és próbálok ebből az egészből kikerülni már nem megy.
Nem bírom tovább.
Annyira gyűlölöm a testem,főleg ilyen falasrohamok után.
Édes apám k*rvazott,anyám nevelt fel engem és két idősebb testvéremet rossz körülmények között.
Utána lett egy alkoholista férje akivel akivel mai napig együtt élünk
Van egy bátyám aki skrizofren lelkileg rengeteget bántott ugyanúgy lehúzott teljesen.
Miatta is elkezdtem gyűlölni magam.
Többször is kezet emelt anyára
Édes anyám kinyalja a segget,pedig már 34 éves.
Gyógyszereket nem szedi.
Nővérem külföldön él.
Vele alig beszélek
Ez a helyzet.
Nehéz.
Otthoni teendőket próbálom édes anyamtol át venni,megállni a helyem,de neki se jó soha semmi így ezeket vele sem tudom megbeszélni.
Megjegyzéseket kaptam világ életemben az alakomra
Vagy azt,hogy sovány vagyok,vagy hogy felszedtem pár kilót és soha,egyik sem jó.
Mindig kapok valami megjegyzést az alakomra akárhogy nézek ki.
Ha eszek,úgy érzem minden fájdalmam megszűnik.
De utána a bűntudat ami jön,rendesen mar belülről.
Utálom olyankor magam és nem tudom megállni.Nem megy
Pszichológustól is lehet segítséget kérni. Nagyon jó önismereti, pszichológiai könyvek vannak, ezeket olvasni. Közhelyes, de igaz, le kell szarni magasról, hogy mit mondanak az emberek. Mint látható, csak magadnak ártassz az ezen való aggódással. És nincs hová bújni, mert ahol emberek vannak, ott rosszindulat is van. A pletykálkodás, gonoszkodás már az óvodában megkezdődik, és az idősotthonban sincs vége. Butaság ezellen küzdeni, vagy lázadni, egyszerűen el kell engedni. Én pl azt találtam ki, hogy szándékosan terjesztek magamról hülyeségeket, aztán meg hangosan röhögök az elképedt pofákat látva. Sőt még replikázok is rá!
- Igaz, hogy drogozol?
- Persze! Most engedtek ki egy svájci elvonóról, de megyek vissza, csak meglátogattam anyukámat.
És hasonlók. Igazán jól szórakozok a sok hülyén.
De lehet versek, novellák, vagy napló formájában kiírkálnod magadból a gondolataidat.
Szintén jó trükk, ha kitalálsz magadnak egy hasznos függőséget, pl séta, futás, olvasás, nyelvtanulás, vagy bármi. Ezekbe jól el lehet menekülni, kikapcsol, és még hasznos is.
A lényeg, hogy ne alkohol, nyugtató, drog, szerencsejáték legyen amibe menekülsz, mert ezek hamar tönkreteszik az embert.
Az első lépés, amit megtehetsz, az az, hogy kilépsz a toxikus környezetből, és megszakítod a kapcsolatot azokkal, akik bántanak.
Esetleg a Thalassa-ház vagy Tündérhegy nem merült fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!