Ongyilkossagi hondolatok ellen mit tegyek? Szedek gyogyszereket de ezek ellenere is allandoan csak azon kattogok hogy kinyirom magam most akkor mit csinaljak mar magam sem.tudom?
11
Neked is felesleges ilyen témához hozzászólni. Aki nem tapasztalta még meg a depressziót meg az öngyilkossági gondolatokat, az ne szóljon hozzá ilyen kérdéshez.
11. vagyok!
Véleményem szerint normális ember nem gondolkozik ilyeneken és nem pusztítsa el önmagát. Nem lehet teljesen 100-as agyilag egy olyan ilyen ember szerintem. A világban nincs számára semmi amivel el tudná foglalni magát, csak az ilyen gondolatokkal? Nem felel meg neki semmi, pedig most jött ki a MW2, Warzone 2, Battlefield 2042, FH5 soroljam még? Egy normális ember vagy játszik, vagy testet épít, vagy szerencsejátékozik, nem pedig azon töri a fejét hogy hogy iktassa ki magát és még ki tudja kit. Számomra az ilyen emberek visszataszitóak és szánalmasak.
Ami nekem eszembejut ha ebben a helyzetbe kerülnék,talán egy alkalommal ha több pénz összejön,vagy csak úgy kihagynám az utolsó lakbér fizetését és elindulnék világgá.
Más is megtudja csinálni.
Ha meghalnék legalább nem a munkahelyemen történne.
Indulás délnek
Sok koldus jobban él külföldön mint dolgozó magyarban.
Ötlet kell,kalandvágy,elszántság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!