Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ongyilkossagi hondolatok...

Ongyilkossagi hondolatok ellen mit tegyek? Szedek gyogyszereket de ezek ellenere is allandoan csak azon kattogok hogy kinyirom magam most akkor mit csinaljak mar magam sem.tudom?

Figyelt kérdés
2022. nov. 19. 00:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
8. Szerintem te nem vagy képes felismerni alapvető dolgokat és ez a te legnagyobb hibád. Mondogatod itt a női bánatodat ami tönkreteszi az életedet és az öngyilkosságba kerget, mert nem vagy képes tenni érte, meg amúgy semmiért se szerintem. Aki akar valamit az megküzd érte és nem csak nyavajog. Azért nincs senkid, mert ilyen öngyilkos gondolatú ember vagy akit természetesen senki sem érdekel, mert ha ilyen gondolatok járnak a fejedben már most akkor mi lesz később? És ki tudja hogy milyen őrült vagy és hogy mire vagy még képes. Ez beteg hajlamra utal és beteges gondolkodásra mások szemében, ami a te szemedben mindennapi átlagos gondolat és gondolkodás. Ilyen gondolatokkal ide jutsz, mert ide juttatnak és még lejjebb. Sose értettem azt hogy hogy lehet valaki olyan beteg elmélyü hogy kiiktassa magát és másokat, csak azért mert nem tud találni egy normális célt sem. Vannak már elég modern számítógépes játékok is amivel el lehet lenni. Lehet testet is építeni. Az én szememben ez iszonyú szánalmas gondolkodásra utal!
2022. nov. 19. 13:57
 12/16 anonim ***** válasza:
24%

11

Neked is felesleges ilyen témához hozzászólni. Aki nem tapasztalta még meg a depressziót meg az öngyilkossági gondolatokat, az ne szóljon hozzá ilyen kérdéshez.

2022. nov. 19. 16:38
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

11. vagyok!

Véleményem szerint normális ember nem gondolkozik ilyeneken és nem pusztítsa el önmagát. Nem lehet teljesen 100-as agyilag egy olyan ilyen ember szerintem. A világban nincs számára semmi amivel el tudná foglalni magát, csak az ilyen gondolatokkal? Nem felel meg neki semmi, pedig most jött ki a MW2, Warzone 2, Battlefield 2042, FH5 soroljam még? Egy normális ember vagy játszik, vagy testet épít, vagy szerencsejátékozik, nem pedig azon töri a fejét hogy hogy iktassa ki magát és még ki tudja kit. Számomra az ilyen emberek visszataszitóak és szánalmasak.

2022. nov. 19. 19:31
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
11: ,,Az önfejlesztés önkielégítés, az önpusztítás viszont...''
2022. nov. 19. 21:32
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Nekem elmúltqk ezek a gondolatok.
2022. nov. 19. 22:41
 16/16 anonim ***** válasza:

Ami nekem eszembejut ha ebben a helyzetbe kerülnék,talán egy alkalommal ha több pénz összejön,vagy csak úgy kihagynám az utolsó lakbér fizetését és elindulnék világgá.

Más is megtudja csinálni.

Ha meghalnék legalább nem a munkahelyemen történne.

Indulás délnek

Sok koldus jobban él külföldön mint dolgozó magyarban.

Ötlet kell,kalandvágy,elszántság.

szept. 23. 15:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!