Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Melyik vény nélkül kapható...

Melyik vény nélkül kapható “altató” vált be?

Figyelt kérdés
Tudom, ezek a vény nélküli altatok nem egy csodaszerek azért is tettem idézőjelbe. Régebben vényre kaphatót szedtem de arról sikerült leszoknom 1 éve és semmiképp sem szeretnék vissza szokni. Viszont mostanában megint rosszul alszom, főleg az elalvással van gond, felébredni ritkán szoktam idő előtt vagy ha igen akkor könnyen vissza alszom de van h órák az elalvás. Sedacur Fortet próbáltam anno de az nem sokat segített, Valeriana night, melatonin, valami más, kinek mi vált be?
2022. nov. 12. 22:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem egyedül a Melatonin segített egy picit, a többi egyáltalán nem.
2022. nov. 12. 22:44
 2/2 anonim ***** válasza:
25%

Tudom, nem azt kérdeztem, de az okok miatt gondoltam leírom:

Nekem ezek közül semmi nem használt. Sőt, mikor bevettem a valerianát, sedacurt, még kevésbé tudtam aludni, talán csak pszichológiai okokból, hogy vártam a hatást, de nem jött, és idegesített.

Amik nekem segítettek az elalvásban (nekem is órák teltek el):

- Lefekvés előtti 1-2 órában semmi munka, semmi stressz. Kinyomom a netet is, csak filmet nézek, olvasok, hogy szép lassan csituljon az agyam.

- Fizikailag kifárasztom magam a nap folyamán valamennyire, de elalvás előtt pláne. Olyan gyakorlattal, ami gyorsan fáraszt, de nem kardiós, pl fekvőtámasz, húzódszkodás. Fizikailag kifáradva könnyebb elaludni.

2022. nov. 13. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!