Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem tudom ki pihenni magam...

Nem tudom ki pihenni magam mert, nem tudok mélyen aludni! Minden apró pici zajra fel ébredek és után nagyon félek a sötétben! Mit tegyek, hogy ezt le győzzem?

Figyelt kérdés

2022. nov. 12. 22:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Füldugó, esetleg kis éjjeli fény?
2022. nov. 12. 22:35
 2/5 anonim ***** válasza:
50%

Aludj el minimális zaj mellett, 2-3-as hangerőn legyen a tévé, automatikus kikapcsolást állíts be rá. Majd hozzászoksz.

Plusz, kislámpával aludj el. Max elé húzol egy széket, így nem világít a szemedbe.

2022. nov. 12. 22:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Használj füldugót.
2022. nov. 12. 22:45
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, a füldugo sajnos nem jöhet szóba. Van egy kislányom aki többször ébred, szomjas stb. Éjjeli fény van, a tv-t sajnos nem tudom be kapcsolva tartani mert a férjem és kislányom nem tud tőle aludni.

A félelem a leg rosszabb az egészbe. Egy éve halt meg anyósom itthon azóta kifejezetten félek a sötétbe. Ezzel egyáltalán nem tudok mit kezdeni. Lehet, hogy nevetséges 40 éves fejjel ez. De aki nem fél el se tudja képzelni milyen érzés rettegni a sötétbe. :(

2022. nov. 12. 22:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálunk egész éjjel megy a kisfogyasztású éjjeli lámpa, és olykor halk rádiózás mellett alszunk. Sosem gondoltam volna, de ahogy egyre idősebb leszek, így alszom jobban.
2022. nov. 13. 05:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!