Lehetséges hogy egyszer csak nem jó tovább az anti-depresszáns amit szedek?
7 éve szedem minden reggel az anti-depresszánst tünet nélkül. Viszont kb szeptember óta nem tudok aludni.
Ugyanigy kezdődtek a bajaim az anti depi szedése előtt. Lehetséges hogy egyszercsak immunis lettem a mostani gyógyszeremre?

Sok oka lehet annak, hogy nem tudsz aludni, innen ezt nyilván nem fogjuk tudni sajna megmondani. Nem tartom lehetetlennek épp, de valahogy kicsinek érzem az esélyét, hogy hirtelen ez megváltozzon. Gondolj át mindent, nem változott meg semmi az életedben? Meló, párkapcsolat, vagy akár étkezésben drasztikusabb változás, bármi?
Az amúgy tuti, hogy ha ezen pörögsz, akkor már önmagában ettől a gondolattól sem fogsz tudni aludni/felerősíti a problémát.
Szia,
Köszi a választ. Van 2 projektem ami nyomaszthat... ami szóba jöhet mint probléma. Az egyik egy autóval kapcsolatos. A másik meg hogy munka mellett járok iskolába és most vannak a vizsgák.
Az autómat eladom, a vizsga meg hónap végén lesz.
Más nagyobb dolog nincs most az életemben...

Köszi a tanácsot.
Sportolni járok heti 3szor, de pont most azt is hanyagolom 2-3 hétig, mert úgy érzem több pihenésre van szükségem a sok stressz mellett.
Csütörtökön megyek a pszichiáteremhez, vele konzultálok, hogy mit mond a dolgaimra. Meg jövőhétre bejelentkeztem egy pszichológushoz. ( Régebben jártam már és sokat segített a nehéz időkben).
Könyvet is szereztem pont mert más is ajánlotta.
Köszi szépen!

Igen jó amit írsz. Lehet nem fogom hanyagolni. Most ezt a hetet kihagyom az biztos.
Az elmúlt 2 évben végig toltam a heti 3 edzést és néha mar azt éreztem h görcsösen csinálom. Féltem abbahagyni, mert utána nehéz ujrakezdeni :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!