Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért lépek ki olykor a...

Onyx123 kérdése:

Miért lépek ki olykor a valóságból?

Figyelt kérdés
Amikor beszélgetek valakivel vagy szimplán csak sétálok az utcán előtör egy olyan dolog leginkább úgy tudom leírni mintha "megrázódott volna az agyam" ez egy pillanat alatt történik,abba a pillanatba fel sem fogom mi van hol vagyok,kikkel vagyok,mi van most,majd visszajönnek a dolgok egyből és ugyanúgy folytatom... hetente egyszer történik,leginkább olyankor mikor fáradt vagyok vagy zsúfolt napom van.
2022. nov. 5. 19:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Na várjunk:OO Nekem kiskorom óta van egy fura érzésem ami nagyon nagyon ritkán jön elő, de soha az életben nem tudtam, hogy ez mi pontosan... És lehet ugyanerre gondolsz

Ilyenkor nem olyan mintha konkrétan nem is a világban lennél? Mintha megszédülnél és csak nézel ki a fejedből. Nálam ez akkor szokott lenni amikor vagy nagyon fáradt vagyok vagy egész nap nem ettem semmit. Általában fél percig tart kb. De ilyen leírhatatlan érzés az egész. Sose tudtam mi ez.

2022. nov. 5. 20:09
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
Deperszonalizációnak hívják. Gyakori jelenség és általában hamar elmúlik.
2022. nov. 5. 20:17
 3/5 A kérdező kommentje:
#1 de csak nekem nem fél perc hanem egy másodperc és igen mintha megszédülnél aztán minden a régi
2022. nov. 5. 21:17
 4/5 A kérdező kommentje:
#2 utánanéztem és azthiszem eltaláltad
2022. nov. 5. 21:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem alszol normálisen
2022. nov. 5. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!