Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet egyáltalán így boldognak...

Lehet egyáltalán így boldognak lenni?

Figyelt kérdés
Egyetlen olyan személy sincs az életemben aki tényleg ismer és bármiről tudnék vele beszélgetni, de nagyon fontos lenne hogy legyen. Van olyan aki nagyon jól ismer de nem tud teljesen mindent (lényeges dolgokat) rólam.
2022. nov. 4. 02:40
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Persze. Mindenkinek lehetnek titkai, és nem is kell mindent megosztani másokkal. Ha meg vannak dolgok amiket fontosnak tartasz megosztani, akkor tedd meg, nyilván a megfelelő személyeknek.
2022. nov. 4. 03:04
 2/2 anonim válasza:
44%
Szerintem sem kell mindent megosztani magadról, de ha van olyan dolog amiket szeretnél elmondani akkor keress egy olyan személyt akiben tényleg megbízol. Vagy esetleg unokatesók, valamelyik családtag. Ha nincs ilyen akkor meg várj, lehet hogy egy olyan személlyel fog összesodorni az élet amire vágysz, csak várni kell. Meg itt vagyok én is, nekem is írhatsz, de persze nem ismersz és én se téged, csak felajánlottam.
2022. nov. 4. 10:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!