Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit kezdhetnék magammal...

Mit kezdhetnék magammal sikertelen öngyilkossági kísérlet után??

Figyelt kérdés
Hisz én már kész voltam elmenni.így fogalmam sincs mit kéne tennem az életben.túléltem:(
2022. okt. 30. 17:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
47%
Miért nem mész el segíteni? Pl rákos embereken vagy gyerekeken, kórházakba. Vagy akár állatokon. Valószínűleg másképp látnád a világot utána.
2022. okt. 31. 08:29
 12/13 020310192051759397 ***** válasza:

Keress fel szakambert aki segít túl jutni a nehéz időszakon, a mély ponton stb. Próbálj valami olyan tevékenységet csinálni amit nagyon szeretsz. ( Pl.: én nagyon szeretem rajzolni, de abba hagytam és amikor úgyan ilyen cipőben voltam elővettem és - ez lehet butaság - de ez segített) Olvastam hogy valakit az segített át hogy maketekett építet. Próbálj meg sokat mozogni még, ha nincs is hozzá energiád. Ha van valaki akiben igazán megbizol beszélgess vele ha úgy érzed mesélj neki erről vagy arról hogy mi bánt stb.

Én remélem hogy ezzel a pár sorral tudtam segíteni valamennyit. Nagyon szerettem volna segíteni, mert már többször voltam úgyan ebbe a helyzetbe.

2022. okt. 31. 20:50
 13/13 anonim ***** válasza:
12 nagyon jó dolgokat írt. Én is csak azért írtam a betegek segítségét, mert én is erre gondoltam mikor lent voltam, eltereli a saját bajaimról a figyelmet, és teljesen máshogy látja az ember akkor a világot, mg segít is látni, hogy nem egyedül vagyunk a bajainkkal, sőt, másnak lehet még nehezebb.
2022. nov. 1. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!