Hogy nevezik ezt a betegséget ?
Figyelt kérdés
Régen olvastam olyan mentális betegségről amikor az ember nagy mértékben ragaszkodik a céljaikhoz. Vannak dührohamaik, álomvilágot kreálnak. Ha pedig szembe szálsz vele kiakad és tör zúz. Rengeteget hazudik, rengeteg arca van sok személyisége, önimádó, egoista. Nem tudom hol olvastam, de ma eszembe jutott és kíváncsi vagyok :)
Köszi a válaszokat.
2022. okt. 29. 15:44
1/2 anonim válasza:
Nem ismerek ilyet. Aki hazudozik és manipulál, az eleve nem szokott törni zúzni, mert másképp éri el a céljait. Szerintem több betegséget vagy személyiségtípust mosol itt össze.
2/2 anonim válasza:
Nárcisztikus vagy a Multiplex személyiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!