Miért szedetnek velem skizofréniára gyógyszert ha nem vagyok az??
Figyelt kérdés
Múltkor rosszul lettem és mentőt kellett hívni,ők kérdezték hogy szedek e valamit.Elmondtam és mondták hogy az skizofréniára van.akkor most mi van? A diagnózisom kevert szorongás és depressziós zavar.Mellé elvileg halucinálok és téveszméim vannak,ezt nem hiszem de mindegy.erre szedem azt a gyogyszert.de akkor most ez hogy van?2022. okt. 28. 21:22
1/6 anonim válasza:
Kevert? Talán depresszióval kevert skizofrénia?
A helyedben én szorgosan szedném a gyógyszereket.
2/6 anonim válasza:
Sajnos nem tudom a gyógyszer nevét, de a szorongás miatt én is kaptam olyat, ami amúgy skizora szokták felírni. Van benne olyan hatóanyag, szorongásoldó, ami arra jó. Illetve egy másik ismerősöm epilepsziás tünetekre szintén kapott olyat, ami teljesen másra van amúgy. Szóval nincs semmi gond, ne aggódj, ilyenkor csak a hatóanyagokat nézik és az alapján írják fel ezeket.
3/6 anonim válasza:
Nem csak egy konkrét betegségre vannak ezek a gyógyszerek, olvasd el a betegtájékoztatót!
4/6 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Van gondnokod vagy teljesen cselekvőképes vagy?
Te konzultálsz az orvosoddal önállóan?
5/6 anonim válasza:
Melyik gyógyszert szeded?
Az antipszichók bipoláris zavarra és hallucinacióval vagy téveszmével járó betegségekre írható fel, azokra hatásos.
Már egyre gyakoribb, hogy kis adagban adják alváshoz, szorongásra, ingerlékenységre, borderes hangulatingadozásra.
6/6 anonim válasza:
Ki állítja a téveszmét és a hallucinációt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!